aniolek87
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 559
Monia moja znajoma jak szla pracowac do strazy miejskiej to jedynym wymogiem na ktory kladli nacisk bylo prawo jazdy, ale nie mowila zeby bylo jakos zbyt ciezko sie dostac.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale wiesz z wiadomej nam wszystkim rzeczy nie moge raczej już pracować w służbach mundurowychaniolek87 napisał:Monia moja znajoma jak szla pracowac do strazy miejskiej to jedynym wymogiem na ktory kladli nacisk bylo prawo jazdy, ale nie mowila zeby bylo jakos zbyt ciezko sie dostac.
Zatarcie skazania=niekaralność. Nawet jak wyjdzie, nikt nie może tego użyć jako argumentu przeciw. Mogą natomiast użyć innego, bardziej błahego i Twoje podanie odrzucićJery napisał:Witam mam pytanie odnosnie pracy w SW.
Wiec 6 lat tamu otrzymałem wyrok za przestepstwo umyślne (kara grzwny), teraz moja kartoteka w KRK jest czysta ale czy starajac sie o oprzyjecie do SW może wyjsc na jaw mój zły uczynek. Czy moje podanie może zostac odrzucone ze wzgledu na tamten wyrok?
Daniel2 napisał:Witam. Jest to moj pierwszy post u was na forum. Jesli wybralem zly dzial lub tez post z tym pytaniem istnieje to z gory przepraszam i prosze o usuniecie.
wiem,ze od 2010 roku beda zmiany w Wieziennictwie dot. przechodzenia na emerytyry idt. czytalem ustawe
chodza jednak plotki wsrod funkcjonariuszy o czym innym, wiec moze wy wieciecos wiecej. A mianowicie:
w chwili obecnej jesli ktos kto chcesie przyjac a ma juz wyzsze wyksztalcenie to z tego co wiem z marszu otrzymuje stopien "mlodszego chorazego" a co sie z tym wiarze takze inne wynagrodzenie.
z tego co slysze osoby przyjete po nowym roku niezaleznie od wyksztalcenia maja zaczynac od poczatku czyli od szeregowego SW?
Niewiem czy to jest juz wprowadzone wzycie czy tylko projekt ustawy. Nie wiem. Tak uslyszalem a nie ukrywam ,ze jestem w trakcie rekrutacji i w moim przypadku bardzo duzo to zmieni. wiecie cos na ten temat?
bede bardzo wdzieczny za odpowiedz
olo1 napisał:Witam ! Jeśli chodzi o zmianę przepisów to wszystko jest na w tym dokumencie
http://www.google.pl/url?sa=t&sourc...4K3ZAg&usg=AFQjCNE1KD5DJul1iIz22s2ocXHLOzikcQ