T
tgfan
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam, mam skierowanie na badania psychologiczne. Bardzo proszę o wszelkie pomocne szczegóły. Kto, co i jak to wygląda? Czego się spodziewać? Co robić, żeby nie skusić? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
barca_fc napisał:Mam pytanko, zdarza mi sie czasami zapalic ziółko. Czy na badaniach lekarskich wykryja?? Kilka lat temu robilem badania do Strazy Granicznej i do Szkoly Podoficerskiej (dostac sie tam graniczy z cudem) i nie bylo problemu. Od razu mowie ze Zdarza sie zapalic ale tak 1 albo 2 razy w miesiacu,) dz za odpowiedz
tgfan napisał:lecz gdy ktoś porównuje palenie marihuany do praktyk stosowanych w Oświęcimiu, muszę stwierdzić jedno - JESTEŚ KRETYNEM
barca_fc napisał:Mam pytanko, zdarza mi sie czasami zapalic ziółko. Czy na badaniach lekarskich wykryja?? Kilka lat temu robilem badania do Strazy Granicznej i do Szkoly Podoficerskiej (dostac sie tam graniczy z cudem) i nie bylo problemu. Od razu mowie ze Zdarza sie zapalic ale tak 1 albo 2 razy w miesiacu,) dz za odpowiedz
wow..pół roku
boberek20 napisał:Witam
Moje pytanie dotyczy raczej kwestii ogólnych:
czy nabór do służby jest gdziekolwiek ogłaszany, czy poprostu każda z jednostek organizacyjnych organizuje go indywidualnie?
Jeżeli chcę się dowiedzieć o tym czy kogoś poszukują do służby to najlepiej iść do kadr i tam się zapytać?
i jeszcze jedno pytanie:
po przejsćiu całego procesu rekrutacyjnego jak odbywa się szkolenie i kiedy praktycznie rozpoczyna się pracę?
ilovenapalm napisał:Zaraz kończę studia i chciałbym wstąpić do służb mundurowych. Mam na myśli policję i służbę więzienną. Reszta odpada (np. SG - dostać się jest nierealne bez pleców). Czy ktoś raczy udzielić informacji czy kilkukrotne (4) otrzymanie mandatu za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym ma istotny wpływ na rekrutację i czy mgr z politologii nie będzie jakąś przeszkodą, a raczej czy brak kierunkowego wykształcenia typu resocjalizacja czy pedagogika. No i wzrost niestety mam niski (165).