Praca w Służbie Więziennej

• Autor wątku Autor wątku Barbie
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Po to żeby mniej więcej wiedzieć czego się można spodziewać :)

Żeby mniej więcej przybliżyć czego się można spodziewać ;)

Mateusz_SW_1991 napisał:
Żeby mniej więcej przybliżyć czego się można spodziewać ;)

To ja Ci przybliże. Pytania w ankietach dotyczą Twojej osoby czy charakteru...i jedyny sposób żeby sie przygotować to przypomnieć sobie imiona rodziców, rodzeństwa no i zrobić uczciwy rachunek sumienia!

Pytanie dotyczące szkoły podoficerskiej

Cześć, czy ktoś za dokładny czas jaki jest potrzebny by rozłożyć i złożyć poprawnie kałącha, mosberka i winchestera? w jakim czasie trzeba się na podobicerce zmieścić?

RE: Pytanie dotyczące szkoły podoficerskiej

kisza napisał:
Cześć, czy ktoś za dokładny czas jaki jest potrzebny by rozłożyć i złożyć poprawnie kałącha, mosberka i winchestera? w jakim czasie trzeba się na podobicerce zmieścić?
Przetłumacz na język ojczysty.

Witam

Przyjąłem się do SW na początku tego roku
Jestem teraz w służbie przygotowawczej:

- czy chcąc zrezygnować, będę musiał przygotować się na spory wydatek ?

- w tym roku bronię mgr (czerwiec - lipiec) czy mając wykształcenie wyższe, szybciej można "piąć" się w górę ? Chodzi mi o inne stanowiska niż 'strażnik działu ochrony' gdzie teraz pełnię służbę. Jak to jest w praktyce ?

Będę wdzięczny za każdą odpowiedź

Czytaj ten temat: - powodzenia w czytaniu 151 stron
frog gdyby było 1510 też byś kazał czytać ?.

Troszkę sporo tych stron do przejrzenia.. I nie nudzę, tylko może po prostu ktoś wie jaka to jest + - kwota pieniążków

Witam chciałem zapytac jak wygladaja testy psychologiczne czy mozna gdzies sciagnac jakis przykład testu
pozdawiam

jeszcze jedno pytanie jak wyglada praca jako kierowcaw czego mozna sie spodziewac pozdrawiam

Witam
Czy ktoś może wie, czy istnieją jakieś przeciwwskazania odnośnie starania się do służby do dwóch ZK w tym samym czasie?

Witam, Bardzo proszę o udzielenie mi informacji, staram się o stanowisko funkcjonariusz sekretarka w AŚ, czy posiadanie tatuaży (miejsca: łopatka, ramię-powyżej krótkiego rękawa) dyskwalifikuje? na rozmowie kwalifikacyjnej nie został poruszony ten temat(mimo że w ankiecie personalnej napisałam o tym), natomiast czy w czasie komisji lekarskiej każą się kobietom rozbierać i czy posiadanie tatuaży zaważy o negatywnym wyniku? Bardzo proszę o odpowiedź

amhar napisał:
czy posiadanie tatuaży zaważy o negatywnym wyniku?

Trzy osoby o identycznych kwalifikacjach, zdolnościach medycznych, inteligencji. Jedną trzeba odrzucić. Jak dla mnie - pożegnać należy posiadaczkę czegoś, co dawno temu posiadali tylko i wyłącznie przestępcy :-) I marynarze.
A czy zaważy? Przeceniasz użytkowników tego forum.

"Trzy osoby o identycznych kwalifikacjach, zdolnościach medycznych, inteligencji. Jedną trzeba odrzucić. "

Dziękuję za odpowiedź, natomiast nie o to pytam jak się ustosunkują w AŚ do kilku kandydatek z czego jedna posiada tatuaże, tylko jak to wygląda na komisji lekarskiej, jednym słowem czy należy się tam rozbierać i czy stwierdzenie tatuaży przesądza o negatywnej opinii komisji, czy są na to jakieś przepisy?
proszę o odpowiedź:)

Temat tatuaży był już tu przerabiany. U góry po prawej masz funkcję "Przeszukaj ten temat", wpisz sobie tam hasło "tatuaż" i poczytaj posty, które Ci wyskoczą.

Witam.

Często w ogłoszeniach o naborze na dole pojawia się zdanie, że przejście całej procedury nie gwarantuje przyjęcia do służby. I w związku z tym moje pytanie. Miał ktoś tak? Przeszedł ktoś wszystko, a mimo to nie został przyjęty? Często tak się dzieje? Ja przeszedłem wszystko jakieś 4 miesiące temu, i od tego czasu cisza. Nie zapytałem w kadrach przy kierowaniu na badania co z ewentualnym przyjęciem, i teraz tak czekam. Jeśli mnie nie przyjmą, to wyślą w ogóle jakiś list?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót