Q
qwert10
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 746
Smutna_00 przekartkuj System Prawa Cywilnego i System Prawa Prywatnego na początek na pewno starczy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
PanMateusz007 napisał:przeczytałem książkę Elżbiety S-Bocian: "Rozliczenia..." i wpadł mi w oko ten temat. Problem tylko ze źródłami.
PanMateusz007 napisał:zabieram się za magisterkę to nie jest licealne wypracowanie
StudentkaLbn napisał:Macie jakieś pomysły odnośnie prawa medycznego? Zastanawiam się nad tym od jakiegoś czasu, ale żaden ciekawy temat nie przychodzi mi do głowy. Może macie jakieś propozycje, sugestie?
rabarg napisał:Witam wszystkich!
Przymierzam się do rozpoczęcia działań związanych z pisaniem pracy magisterskiej na prawie. Los chciał, że trafiłem do grupy seminarium związanej z Prawem Międzynarodowym Publicznym i Prawem Europejskim.
Bez nudzenia mam jedno fundamentalne pytanie i prośbę: jaki temat pracy polecacie? (mam możliwość wyboru tematu, jednak te zaproponowane przez promotora nie były jakieś szczególne)
Z jednej strony by temat nie był oklepany jak tematy o prawach człowieka czy terroryzmie, a z drugiej by nie było problemów ze skompletowaniem bibliografii i materiałów.
Z góry dziękuję za wszelkie merytoryczne informacje![]()