D
Dyda
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Poszukuję literatury do eseju na I rok studiów, bądź też gdyby ktoś użyczył swojej pracy, ewentualnie podpowiedział jak mam pisać.
Tematy nad jakimi się zastanawiam:
*Sąd rodzinny- kompetencje, funkcje, organy pomocnicze
*Rozstrzygnięcia sądu w wyroku rozwodowym o władzy rodzicielskiej, o alimentach, o mieszkaniu i podziale majątku wspólnego
*Zawiedzenie, ograniczenie i pozbawienie władzy rodzicielskiej jednego lub obojga rodziców
*Ustanie małżeństwa przez rozwód- przesłanki rozwodowe, postępowanie sądowe w sprawie o rozwód.
Na pewno macie większe doświadczenie niż ja w pisaniu takich prac, moja musi być na 10 stron, zawierać bibliografię, przypisy, orzeczenia sądowe
Z góry dzięki za jakikolwiek odzew, bedę bardzo wdzięczna
Tematy nad jakimi się zastanawiam:
*Sąd rodzinny- kompetencje, funkcje, organy pomocnicze
*Rozstrzygnięcia sądu w wyroku rozwodowym o władzy rodzicielskiej, o alimentach, o mieszkaniu i podziale majątku wspólnego
*Zawiedzenie, ograniczenie i pozbawienie władzy rodzicielskiej jednego lub obojga rodziców
*Ustanie małżeństwa przez rozwód- przesłanki rozwodowe, postępowanie sądowe w sprawie o rozwód.
Na pewno macie większe doświadczenie niż ja w pisaniu takich prac, moja musi być na 10 stron, zawierać bibliografię, przypisy, orzeczenia sądowe
Z góry dzięki za jakikolwiek odzew, bedę bardzo wdzięczna