N
nebisinidem
Yozayan napisał:Dwa razy 5Oczywiście nie ma jednak żadnej zależności między objętością pracy, a oceną.
Niekoniecznie. Mój promotor twierdzi, że poniżej 70 stron nie ma szans na 5. Ale co uczelnia, to obyczaj.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Yozayan napisał:Dwa razy 5Oczywiście nie ma jednak żadnej zależności między objętością pracy, a oceną.
katk5341 napisał:Czy ktoś zna i mógłby podać przydatną literaturę na temat AKTY PRAWA MIEJSCOWEGO W KONSTYTUCYJNYM SYSTEMIE ŹRÓDEŁ PRAWA?i pierwszy rozdzial chociaz jaki ma być bardzo proszę bo promotor i nie uznal wstepnej koncepcji a za dwa tygodnie juz zatwierdza...temat zostal przez niego narzucony...![]()
katk5341 napisał:mam 5 pozycji ktore zatwierdzil,ale to malo,a biblioteka jest bardzo uboga gdybym mial jeszcze cos do przejrzenia to bym nie pytal i nie magisterka tylko licencjat,a musze pracowac teraz na dwa etaty takze wybacz nie mam czasu a pasowaloby skonczyc te studia
Polaczek2012 napisał:a co ma samobójstwo do prawa?
Polaczek2012 napisał:bo na kim miałoby być karalne ?
Polaczek2012 napisał:Temat do wymiany
Polaczek2012 napisał:Trochę matematyki się przyda
Polaczek2012 napisał:od razu recenzenta szczena opadnie
dlatego chcę koleżankę nawrócić na jakieś przydatne wykształcenie , a nie jakieś prawo... znajomości pewnie nie ma to po co jej te studia... poszla pewnie bo jest humanistka czyt. jestem za głupi na przedmioty scisleYozayan napisał:Super ale jak raczyłeś zauważyć temat dotyczy prawa (karnego - czego już dostrzec nie byłeś w stanie).
W polskim zamień sobie kolejność "szczena" z "recenzentem" to ci łądniej zabrzmi.Yozayan napisał:W jakim to języku?