J
JagaHH15
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 315
LeoLeo napisał:A chociażbu tu...
To poszłabyś na miejscu autora do pracy czy nie? Najpierw piszesz że tak bo zależy Ci na pracy a potem że nie... I przypominam cały czas piszemy o umowie na okres próbny...
Z tego co pisze autor choroba krękosłupa jest nabytym skutkiem po wykonywaniu pracy...
Co innego gdyby ktoś tu narzucał jakieś kombinacje i chciał symulowac chorobę...wtedy bym się zgodziła z częścią Twojej wypowiedzi.
Przeczytaj raz jeszcze swoje posty...
Ty chyba nigdy nie odpuszczasz i zawsze prowokujesz zbędną dyskusję...
Ale ja ustąpię bo szkoda mi czasu na te bzury które wypisujesz.
Powodzenia![]()
I gdzie ty tu widzisz niekonsekwencje z mojej strony?
Napisałam, ze NIE PODJELABYM pracy na magazynie, gdybym wiedziała, ze NAJPRAWDOPODOBNIEJ moje problemy z kręgosłupem NIE POZWOLĄ mi na jej wykonywanie.
Szukałabym INNEJ pracy, takiej, w której mój stan zdrowia nie stanowiłby zagrożenia, ze nie uda mi sie przetrwać w tej pracy nawet okresu probnego. I tak, wtedy staralabym sie wykazać na okresie probnym tak, aby moja umowa została przedłużona.
I pokaz mi, w ktorym miejscu autor pisze, ze nabawił sie choroby kręgosłupa podczas 5-tygodniowej pracy na magazynie. Wręcz przeciwnie. Autor postu pisze, ze ortopeda przestrzegał go (z założenia - przed podjęciem pracy), ze stan Jego kręgosłupa nie jest najlepszy. Dwa - jak już pisałam, autor tematu pisze, ze kolega zapewniał Go, ze praca nie jest ciężka (ktoś, kto 8 miesiecy nie moze znaleźć zatrudnienia i jest tak zdesperowany, ze chce podjąć JAKAKOLWIEK prace, na pewno nie przejmuje sie tym, czy praca jest ciężka czy nie - chyba, ze ZDAJE Sobie sprawę z tego, ze CIĘŻKIEJ pracy wykonywać nie moze).
I na koniec - jezeli Ci sie wydaje, ze ktokolwiek na publicznym forum napisałby otwarcie o tym, ze KOMBINUJE to chyba masz naiwność 10-łatki.
Swoją cześć wypowiedzi uważam za racjonalna, twoja z kolei, jak najbardziej zaklasyfikowalabym do kategorii "zbędnej dyskusji".