D
damian xxx
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 3 898
Chodzi mi o to że nie interesuje ich czy otrzymałem list czy nie , co to za kancelaria prawna .amelia2013 napisał:Chciałeś może posłańcem albo gołębiem?![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chodzi mi o to że nie interesuje ich czy otrzymałem list czy nie , co to za kancelaria prawna .amelia2013 napisał:Chciałeś może posłańcem albo gołębiem?![]()
Właśnie doskonale widzisz co to za kancelaria prawnadamian xxx napisał:Chodzi mi o to że nie interesuje ich czy otrzymałem list czy nie , co to za kancelaria prawna .
Pomijając rażący brak interpunkcji oraz fakt, że przez 2 lata nie wiem, za co jest ten dług, bowiem nie otrzymała nic, co wskazywałoby na jego istnienie, zastanawiam się, czy ktoś, kto to pisał nie przyćpał solidnie, bowiem pada pytanie - jakie organa administracji rządowej i na jakiej podstawie ("muśnięcie" licencją detektywistyczną po oczach?) udzielą informacji, hmmInformujemy iż w związku z unikaniem spłaty zobowiązania w wysokości 296,88 zł wobec GetBack S.A., która miała zostać wpłacona na rachunek bankowy o numerze XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX oraz brakiem kontaktu z Państwa strony na agencja na zlecenie wierzyciela easyDEBT Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny (...) podjęła czynności przewidziane w ustawie z dnia 6 lipca 2001 r. o usługach detektywistycznych.(...) Zgodnie z art.9 ustawy detektyw, w trakcie wykonywania czynności o których mowa powyżej, może uzyskiwać infomracje od osób fizycznych, przedsiębiorców, instytucji, a także organów administracji rządowej lub samorządowej.
Może cię zasponsorowali?damian xxx napisał:Oni akurat prowadzą jedną moją sprawę , ale nigdy im nie zapłaciłem ani grosza.
Pewnie takgrzech83 napisał:Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tą firmą detektywistyczną? Będą za mną chodzić i inwigilować czy jak?
amelia2013 napisał:Za 2 tys zł żadne detektywy nie będą jeździć. Opłacalność zaczyna się od kilkudziesięciu tysięcy.
Doskonale piszesz. Strasządamian xxx napisał:za 296,88 zł. straszą detektywem
I bzdury pieprzą, za przeproszeniem. Firma windykacyjna czy detektyw nie są podmiotami uprawnionymi do uzyskiwania informacji z instytucji i organów. Chyba że nielegalnie za flaszkę dla pracownika tychże, który po cichu sprawdzi w komputerze.CDZ2015 napisał:Informujemy iż w związku z unikaniem spłaty zobowiązania w wysokości 296,88 zł wobec GetBack S.A., która miała zostać wpłacona na rachunek bankowy o numerze XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX oraz brakiem kontaktu z Państwa strony na agencja na zlecenie wierzyciela easyDEBT Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny (...) podjęła czynności przewidziane w ustawie z dnia 6 lipca 2001 r. o usługach detektywistycznych.(...) Zgodnie z art.9 ustawy detektyw, w trakcie wykonywania czynności o których mowa powyżej, może uzyskiwać infomracje od osób fizycznych, przedsiębiorców, instytucji, a także organów administracji rządowej lub samorządowej.
Bierz póki jest ta oferta, bo następnym razem będzie całość zadłużenia plus koszty sądowe i nie wniosą do sądu jeśli zapłacisz całość plus koszty. Taniej już nie będzie!damian xxx napisał:Zadzwoniłem i co jeśli spłacę do poniedziałku do godz. 18.00 całość zadłużenia to oni nie skierują sprawy na drogę Sądową ,to jest ich propozycja oddłużenia , no brawo ,brawo chyba się skuszę.