L
leszekleszek
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 68
Witam, mam pytanie chodzi o moją osobę, miałem sprawę sądową otrzymałem kuratora sądowego. Mam meldunek w innym mieście gdzie mieszka moja rodzina, jednak tu gdzie jestem mam cały czas meldunek tymczasowy. Ponieważ pracuje jako kierownik mam nieunormowany czas pracy, kurator odwiedzał mnie w firmie pomimo że Kurator miała dzwonić mówić że przyjdzie przychodzi kiedy chce i to do firmy. Boje się że wylecę z firmy, jest to co miesiąc od kilku miesięcy, wiec nie zdziwiłbym się jakbym w pewnym momencie usłyszał od szefa kto to i co mam powiedzieć.......l.
mieszkam u ciotki a Pani kurator była o 21 że chce zobaczyć jak ja mieszkam, przecież to jest coś nie tak. po pierwsze przychodzi co miesiąc do firmy gdzie pracuje i jeszcze mieszkanie? ja tam tylko można bo jak można nazwać dom gdzie się śpi tylko bo reszta dnia w pracy. Powiedziała ciotce Pani kurator że będzie za pół godziny a ja w pracy: nie rozumie to mam lecieć do mieszkania? zwalniać się z roboty?
mieszkam u ciotki a Pani kurator była o 21 że chce zobaczyć jak ja mieszkam, przecież to jest coś nie tak. po pierwsze przychodzi co miesiąc do firmy gdzie pracuje i jeszcze mieszkanie? ja tam tylko można bo jak można nazwać dom gdzie się śpi tylko bo reszta dnia w pracy. Powiedziała ciotce Pani kurator że będzie za pół godziny a ja w pracy: nie rozumie to mam lecieć do mieszkania? zwalniać się z roboty?