G
ght
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 34
… i ma do tego prawo.
wiec do czego ja mam prawo w takim razie ?
Pani sie odwidzialo po kilkunastu dniach i co ? ja to sprzedalem innej osobie wiec jak ja mam jej to teraz wydac??....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
… i ma do tego prawo.
cedwah napisał:Zaraz, zaraz, bo zaczynam się gubić. Ostatnia wersja, jaką przyjąłem za obowiązującą to ta, w której kupująca odmówiła przyjęcia rzeczy z powodu niezgodności z umową. Nie wiem na czym ta niezgodność polegała i jakie były dalsze ustalenia dot. realizacji waszej umowy - to istotne szczegóły, o których nic nie piszesz. Okazuje się, że kupująca nie miała zamiaru odstępować od umowy tylko oczekuje wydania przedmiotu zgodnego z opisem.
cedwah napisał:Jeśli Allegro zwróciło prowizję, to rozumiem, że albo niedoszła kupująca potwierdziła rezygnację (rozwiązanie umowy) albo nie odpowiadała im na monity. Wyślij jej informację, przypomnij o wizycie i ustaleniach (rozwiązanie umowy za obustronna zgodą i podział kosztów) i oczywiście o tym, że felgi na potwierdzenie swojego stanowiska sprawdziłeś. Najlepiej wysłać to listem poleconym ZPO, a jeśli nie znasz adresu, wyślij e-mailem.