K
kacper231
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Witam, mam dośc nietypową sprawe, W ubiegłym roku niue mając prawa jazdy zostałem złapany przez policje , wydmuchalem 0,09 poczym dostalem grzywne i zakaz prowadzenia pojazdow mechanicznych na okres 6 miesiecy. Bylem w trakcie robiena prawa jazdy i został mi egzamin pratyczny. Na komisariacie Pani funkcjonariuszka powiedziała mi, ze spokojnie moge dokonczyc egzamin tylko ze bede musial jeszcze raz przejsc badania. W czasie obowiazujacego mnei zakazu podchodziłem 2 razy do egzaminu, zdałem za 2 razem.. Nastopiło to 30.11.2015r. Zakaz mam do 01.03.2016. Dostalem tydzien temu pismo od Marszałka Marszałka Województwa Mazowieckiego , który wysyła prośbe o rozważenie możliwości unieważnienia egzaminu praktycznego na kat. B . Po zdanym egzaminie nie(minęło właśnie 2 miesiace) nie odebrałem prawa jazdy czekając na minięcie obowiązującego mnie zakazu. Zdawałem pod presja zmiany na nowe zasady które miały wejsc od początku tego roku. Pytanko czy mogę sie odwoływać i co bym mogl tam napisac ? Wielkaa prosba do was Prawnicy, ponieważ mam juz ustawiona nową prace , w ktorej będe dostawcą i potrzebuje tego prawa jazdy ? mam jakieś szanse ?