Prawo Jazdy W Czechach-2013

• Autor wątku Autor wątku mpol67
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I jak? Przysłano Ci pytania?

Ogólnie to hej, w razie czego jestem kolejnym chętnym do złożenia zawiadomienia o przestępstwie na policji. Również miałem mieć wyjazd 20 kwietnia... ;] Oczywiście liczyłem się z tym, że to może okazać się oszustwem, no ale warto było mimo wszystko spróbować - biorąc pod uwagę fakt, że polskie WORDy oszukują nas cały czas kasując 140zł za każdy egzamin i oblewając za byle pierdołę ;]

niestety zadnego e-meila nie dostałem dzisiaj ;/ poleciał wałek i tyle

Witam

Chciałam zapytac co z tym egzaminem w czechach ? Czy ktos sie odezwał do kogoś kto zapłacił za egzamin?czyto jednak jest sciema i wyłudzenie pieniędzy?....;((

Pozdrawiam

Niestety ale do mnie też się nikt nie odezwał. Jedna wielka ściema !!

Właśnie planujemy wizytę na komisariacie, ale najlepiej by było, jak byśmy wszyscy zgłosili sprawę w jednym terminie.

ja prosił bym o e-meil lub nr telefonu do pośrednika prawko wczechach w polsce zdawałem 5 razy i mnie oblwali za nic mój e-mail jacekszalek@wp.pl z góry dziękuje

Ostatnia edycja:
Zgłaszał już ktoś tą sprawę na policję?

witam ma może ktoś kontakt do czech o prawo jazdy bo unas chyba szybciej trafic toto lotka jak zdać prawko:)

Cóż cisza na forum dalej nikt nic nie wie lub boi się napisać w razie czego też jestem chętny na czeskie prawko tym samym na PW również można pisać.

Załatwie prawo jazdy, świadectwa szkolne, dowody osobiste i inne ...

Sprzedam prawo jazdy kat.ABCDET, świadectwa szkolne, dyplomy, lo+mature, dowody osobiste, paszporty i inne dokumenty.

Wszystkie dokumenty są w 100% oryginalne z wpisami.

Szybki czas realizaji, pełne bezpieczeństwo i anonimowość. Pomagamy we wszystkich formalnościach itp.

Kontakt email: tbednarczyk40(małpa)yahoo.pl

Powrót