P
piargardi
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 53
moze jeszcze sie znajdzie jakis inteligentny czlowiek i odpowie na mojo prosbe
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
piargardi napisał:moze jeszcze sie znajdzie jakis inteligentny czlowiek i odpowie na mojo prosbe
Jeśli dobrze rozumiem, ostatni, mąż dostał 3,5 roku pozbawienia wolności, lub 3 lata, jeśli traktować jego uzależnienia od alkoholu w więzieniu.
Celem niemiecki system karny jest rehabilitacja, tj. przyszłości bezkarnie (oznacza: nie popełniania dalszych przestępstw). Trybunał, ponieważ czyn został popełniony w stanie pijanym wykrycia, że twój mąż powinien żyć bez alkoholu - szczególnie nie robić niebezpieczny nonsens ponownie. Dlatego proponowane leczenie - w połączeniu z krótszym Zuckerli więzienia Jeśli pytania terapii (jak najszybciej - tak ma wystarczająco dużo czasu na to ... i on ma tam) i nie jest w inny sposób z powodzeniem dokonać negatywne uprzedzenia, ma szansę po 2 / 3 jest okres zatrzymania (po odliczeniu aresztu najwcześniej tak w około 10 miesięcy) zwolniony (i "na sucho" - to, czego na pewno nie źle). Do leczenia, a następnie później do prowadzenia badań na przedterminowe zwolnienie w sposób użyte najlepszym obrońcą na jego ponownie eh, jeśli to nie idź do psychologa więzienia lub duszpasterskiej.
Wszystkiego najlepszego!
I belunia, jeśli dobrze pamiętam: prawie 1 rok piargardi nikt, w języku polskim, niemieckim, angielskim lub Kishuaheli, odpowiedział nic sensownego - i to naprawdę auf'm dziąseł. .... Z wyjątkiem polskiego prawnika, który zaleca prawnika. Top!
Co jest lepsze: nic - ale polskie lub odpowiedzi w języku kraju ich zamieszkania.
I znowu: zamiast dać polskiej bogini ale piargardi zaoferować swoje usługi tłumaczeń (case 's potrzebuje ich w ogóle)!
A może, że jesteś z Niemiec i Europy swobody przemieszczania się, tolerancji i otwartości profitierst codziennie, ale nawet kąpać się w Polskoscy i nietolerancji? Jeżeli SO: Zostaw proszę Palikots dziedzinie, którzy opuścili Rydziks i Kaczkis tyłu!
Przepraszamy, nie można powiedzieć.
Pozdrowienia, hukopom
Jak widzę dobrze posługujesz się językiem polskim skoro takie zarzuty potrafisz po polsku w sposób zrozumiały wysunąć.chca prowadzic jezykowe apartheit
Mogę i zwracam Ci uwagę, że nie powinnaś pisać post pod postem, bo masz 20 minut na edycje wcześniej napisanego.Kermius ty nie mozesz komus zwracac uwagi
piargardi napisał:HUKOPOM Danke dir ,du hat mir wirklich geholfenMaz racje ja bardzo dlugo czekalam na odpowiedz na tym forum a belunia w ogole jest tutaj nie potrzebna