K
kasia90k7
witam. Mam problem : Mój mąż będąc w Holandii a ja w tym czasie w Polsce opiekując się dziećmi , założył mi bez mojej wiedzy w 2009 roku sofi- numer na nazwisko panieńskie ( chociaż jestem w związku małżeńskim) . Następnie w 2010 roku dostałam pismo z Urzędu Skarbowego z Holandii ,że mam zwrócić pieniądze z podatku dochodowego za 2007r. Nigdy tam nie byłam , nie pracowałam . Następna sprawa dostałam informacje z Holandii ,że mam założone konto bankowe w Holandii (też bez mojej wiedzy) na nazwisko po mężu, nie otrzymałam żadnych dokumentów typu karta płatnicza ani żadnej umowy którą miałabym podpisać na wyrobienie tego konta w Holandii . Również mam wyrobiony tzw. Podpis Elektroniczny i mam nadany numer z Urzędu Skarbowego na 2 nazwiska panieńskie i po mężu , zostało to wyrobione w Holandii bez mojej wiedzy .
Mam pytania
Czy mąż ma takie prawo do żony aby wyrabiać jej takie dokumenty bez żadnej wiedzy ani zgody?
Czy ja mogę podejrzewać ,że ktoś się mógł pode mnie podszyć?
Mam pytania
Czy mąż ma takie prawo do żony aby wyrabiać jej takie dokumenty bez żadnej wiedzy ani zgody?
Czy ja mogę podejrzewać ,że ktoś się mógł pode mnie podszyć?