A
ania72125
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
mam tak samo problem z profit credit Do mnie przyjeżdża windykator trudna sprawa grozi mi komornikiem ,rozmowami z sąsiadami ,naklejaniem kartek żadnej możliwości dogadania
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wnosisz zarzuty od nakazu zapłatycaddi napisał:i co wtedy ?
Skutecznych - co do braku wykazania zasadności powództwa. Kwota ubezpieczenia, śmieszne koszty windykacji itp. W sprawach z Profi Credit pozwany zapłaci maksymalnie kwotę jak otrzymał do ręki minus dotychczasowe wpłaty. Tylko musi wiedzieć co napisać.caddi napisał:jakich użyć argumentów?
Należne tylko za okres trwania umowy. Tymczasem Profi Credit na wekslu uwzględnia cała kwotę ubezpieczenia i ryczałtowe koszty windykacji. Więc jeśli przy kwocie do wypłaty 4 ty zł kwota ubezpieczenia wynosi prawie 8 tys zł - to już wiesz na czym zarabiają.caddi napisał:a co z ubezpieczeniem w przypadku wypowiedzianej umowy?
Płacić albo czekać na pozew i podjąć obronę.caddi napisał:Co mam teraz zrobić?
Wg mnie - w najgorszym wypadku będzie ok. 1,1-1,5 tys zł do zapłaty. Za drugą sprawę. Pierwsza - rachunkowo spłacona.caddi napisał:Jestem w tej chwili w trudnej sytuacji. Zobacz ile zapłacone jest już w tej pierwszej pożyczce.
Nic to nie dacaddi napisał:A o zwrot ubezpieczenie mam wystąpic teraz?
Będzie sprawa, wszystko rozliczyszcaddi napisał:Czyli dopiero po wyroku będą zwracać ubezpieczenie ?
Wedle pomysłu i własnej inwencjicaddi napisał:Jeszcze pytanko jak pozbyć się namolnego windykatora ?
Właśnie zrozumiał, że nie jesteś jeleniem - a to dla niego nie była dobra wiadomośćcaddi napisał:Dostał szału i się rozłączył.
Jeśli pomoże ci ktoś, kto wie jak - to na 100% się obroniszcaddi napisał:Mam nadzieję ,że się obronię.