S
staszek1503
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
Witam
tydzień temu w strefie marek na allegro kupiłem głośnik GDN 30/120 od tonsil i na aukcji było napisane że transport na gwarancje odbywa się koszt producenta,
Czy mogę gdzieś zgłosić do allegro albo gdzieś indziej ?
tydzień temu w strefie marek na allegro kupiłem głośnik GDN 30/120 od tonsil i na aukcji było napisane że transport na gwarancje odbywa się koszt producenta,
Głośnik okazał się wadliwy i chciałem złożyć reklamacje i tu moje zdziwienie musi pan wysłać na swój koszt.Gwarancja producenta door-to-door 60 miesięcy
(w razie pojawienia się wady fabrycznej transport do i z serwisu odbywa się na koszt producenta)
..................................................................................................................................................................................
Kupując u nas masz pewność że kupujesz oryginalny produkt u wyłącznego dystrybutora firmy Tonsil, głośniki z tej aukcji pochodzą z najnowszych produkcji, ich jakość oraz oryginalne pochodzenie potwierdza unikalny hologramem producenta, obecnie wszystkie nowo wyprodukowane głośniki Tonsil'a są znakowane hologramem własne głośników.
Kod:
http://tonsil.strefamarek.allegro.pl/tonsil-glosnik-gdn-30-120-1-zielony-f-vat-36m-gw.html