Kancelaria windykacyjna
Cześ Wam wszystkim!
Mam oto taki problem....
Pewnego dnia zapukała do moich drzwi pewna starsza kobieta, która mieszkała na osiedlu tym samym co ja z wiadomością " Że ktoś z rodziny szuka pilnie z nami kontaktu i przekazano kartkę z numerem telefonu" na tamten czas myślałem któż może szukać takowego kontaktu?? No cóż ku mojemu pechowi skusiłem się i zadzwoniłem na ten numer!!! Okazało się po chwili rozmowy, że jest to firma windykacyjna. W perfidny sposób oszukano mnie! Okazało się, że chodzi o nieuregulowane długi mojego brata!!! Tłumaczyłem, że mój brat jest alkoholikiem i że nie mieszka ze mną!? Skończyliśmy rozmowę wytłumaczyłem, że ja nie mam żadnych długów w ogóle i koniec.... Jakże się myliłem! Już mija może rok a oni dalej dzwonią do mnie i mnie straszą (osobę która nie ma żadnego zobowiązania finansowego) że do mnie już jadą, że chcą kasy... EWIDENTNIE CZUJĘ SIĘ PRZEZ TĄ FIRMĘ NĘKANY - MAM WSZYSTKIE SMS NUMERY TELEFONÓW!!! KAZAŁEM IM JUŻ KILKANAŚCIE RAZY WYPISAĆ MNIE I MÓJ NUMER TELEFONU Z BAZY DANYCH!! OLANO MNIE... KOBIETY KRZYCZĄ NA MNIE, ŻE JA MAM SZUKAĆ BRATA ABY DŁUGI ODDAŁ - NORMALNIE MASAKRA!!! NIE WIEM GDZIE JEST PRAWO! NA DNIACH IDĘ NA POLICJE ZGŁASZAĆ SPRAWĘ O STALKING!!! TO SĄ PSYCHOLE ILE RAZY MAM IM MÓWIĆ ŻE JA TO NIE ON??? DOBRZE WIEDZĄ O TYM!!! JEŻELI NIE BĘDĘ MIAŁ Z TEJ FIRMY SPOKOJU ZGŁASZAM SPRAWĘ DO SĄDU I KAŻDEMU KTO TAK MA TEŻ RADZĘ! Co sądzicie o tym przypadku co mam dalej robić????