P
problem_zielarz
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam!
Sprawa jest dosyć długa, zaczynam od początku jest 4 niepełnoletnich.
Michał, Mieszko, Przemysław i Stanisław. (imiona oczywiście tylko w celach waszych odpowiedzi/który jaki wyrok dostanie)
Wiec sprawa wygląda tak:
-Michał: posądzony o posiadanie i rozprowadzanie
w domu posiadał nasiona marihuany, pokazal też pole posadzone przez kogoś (napewno nie przez niego), mimo to że pokazał policji gdzie rośnie około 50 kg zielska, policja ciągle uważa że to on zasadził pole. Raz z Przemysławem urwał kwiatostany tej rośliny. Palili je od czasu do czasu, schowane bylo na klatce schodowej Michała. Drugi raz pojechał tam z Mieszkiem, było to ok 200g zielska które Mieszko wziął do domu.
Przy złapaniu przez policję posiadał przy sobie wagę elektroniczną, która normalnei służy mu do ważenia jego kolekcji monet i numizmatów (ma ją w domu) ale zapomniał jej wyjąć z plecaka dzień wcześniej.
-Mieszko: posądzony o posiadanie
w domu posiadał 200g marihuany, tylko raz w życiu palił ją
-Przemysław
przy sobie miał 15-20g marihuany którą wcześniej przyniósł mu Mieszko, palił często
-Stanisław
przy sobie miał 2 fifki, jedna opalona (osmolona marihuaną), druga czysta
Chciałbym dowiedzieć się jak potoczy się sprawa.
Ciekaw jestem jakie wyroki dostaniemy ,jedna z tych osób to ja
Pozdrawiam
Zielarz
Sprawa jest dosyć długa, zaczynam od początku jest 4 niepełnoletnich.
Michał, Mieszko, Przemysław i Stanisław. (imiona oczywiście tylko w celach waszych odpowiedzi/który jaki wyrok dostanie)
Wiec sprawa wygląda tak:
-Michał: posądzony o posiadanie i rozprowadzanie
w domu posiadał nasiona marihuany, pokazal też pole posadzone przez kogoś (napewno nie przez niego), mimo to że pokazał policji gdzie rośnie około 50 kg zielska, policja ciągle uważa że to on zasadził pole. Raz z Przemysławem urwał kwiatostany tej rośliny. Palili je od czasu do czasu, schowane bylo na klatce schodowej Michała. Drugi raz pojechał tam z Mieszkiem, było to ok 200g zielska które Mieszko wziął do domu.
Przy złapaniu przez policję posiadał przy sobie wagę elektroniczną, która normalnei służy mu do ważenia jego kolekcji monet i numizmatów (ma ją w domu) ale zapomniał jej wyjąć z plecaka dzień wcześniej.
-Mieszko: posądzony o posiadanie
w domu posiadał 200g marihuany, tylko raz w życiu palił ją
-Przemysław
przy sobie miał 15-20g marihuany którą wcześniej przyniósł mu Mieszko, palił często
-Stanisław
przy sobie miał 2 fifki, jedna opalona (osmolona marihuaną), druga czysta
Chciałbym dowiedzieć się jak potoczy się sprawa.
Ciekaw jestem jakie wyroki dostaniemy ,jedna z tych osób to ja
Pozdrawiam
Zielarz