E
Ewa2pl
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
Na spotkaniu rodziców w przedszkolu jako przedstawicielka rodziców chciałam przedstawić relację z tego co zrobiłam w sprawie petycji, którą rodzice podpisali w sprawie usunięcia rutera Wi-Fi z przedszkola. Była to wspólna decyzja rodziców. Kiedy pani przedszkolanka zapytała czy ktoś ma jeszcze jakieś sprawy odpowiedziałam, że tak i że chcę przedstawić co zrobiłam w tej powyższej sprawie. Spotkałam się z kategorycznym sprzeciwem dodatkowo wezwano panią dyrektor uniemożliwiając mi dalsza wypowiedź chodź jestem przewodnicząca. Jakie formalne kroki mogę podjąć w tej sprawie. Nie była to petycja zakazująca internetu ale zmieniajaca jego formę z wi -fi na kablowy. Przy okazji okazało się że wychowawczynie korzystają z tego internetu tylko w celach prywatnych a nie jak twierdzono do pracy.
Dodam że Francja zakazała ustawowo korzystania z wi fi na terenie szkól i przedszkoli z uwagi na działanie negatywne fal wf-fi. Oficjalne pismo do ministra środowiska wystosował prezydent Krakowa zgłaszając pierwsze przypadki dzieci które nie mogą funkcjonować w polu Wi-Fi , są to potwierdzone medycznie przypadki. Wiel krajów min Izrael , Kanada, Cypr podejmuje albo już podjęło działania polegające na ochronie dzieci przed negatywnym odziaływaniem Wi-Fi, gsm.
Dodam że Francja zakazała ustawowo korzystania z wi fi na terenie szkól i przedszkoli z uwagi na działanie negatywne fal wf-fi. Oficjalne pismo do ministra środowiska wystosował prezydent Krakowa zgłaszając pierwsze przypadki dzieci które nie mogą funkcjonować w polu Wi-Fi , są to potwierdzone medycznie przypadki. Wiel krajów min Izrael , Kanada, Cypr podejmuje albo już podjęło działania polegające na ochronie dzieci przed negatywnym odziaływaniem Wi-Fi, gsm.
Ostatnia edycja: