M
monis1982
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 17
Witam wzięłam pożyczke w profi credit 2500zl na 24miesiace rata wynosi 280zł. Termin pierwszej raty byl na 4 marzec 2015, kilka dni pozniej na wyplate wszedl mi komornik ktory zabral mi calosc niestety pracuje na umowe zlecenie więc mial takie prawo dopuki nie napisalam prośby o ograniczenie do 50% , w związku z czym nie mialam pieniędzy i nie wplacilam pierwszej ani drugiej raty.W tym miesiącu dopiero dokonalam przelewu na konto proficredit 240zł ale zadzwonil do mnie pan ze juz za późno i do prokuratury poszedl pozew o wyludzenie i dzis bedzie u mnie w domu po splate całości mam zorganizowac 8100zł wtedy wycofie pozew i pozatym zajmie moje kosztowne przedmioty w domu i narobi wstudu przed sasiadami oraz zadzwoni do mojej pracy z informacja ze przeciwko mnie toczy sie sprawa o wyludzenie.Powiedzialm panu ze nie mam możliwości zebrania tylu pieniedzy i ze od teraz bede splacala regularnie.Pan faktycznie zjawił sie pod moim adresem tyle ze juz tam nie zamieszkuje (dalej jednak jestem zameldowana) wiec wyslal sms ze w związku z brakiem spłaty calosci sprawa trafia do prokuratury i na policje o ustalenie adresu, dodam ze zalogowalam sie na swoj profil w proficredit i wplacone 240zl jest zaksiegowane przy czym pisze umowa pozwana.Co mi teraz grozi czy faktycznie zostanę oskarżona o wyludzenie?przecież nie sfałszowalam dokumentow tylko miałam problem finansowy z którego powoli wychodze i chce splacac ten kredyt
Ostatnia edycja: