amelia2013 Stały bywalec Dołączył 04.2014 Odpowiedzi 6 086 19 Czerwiec, 2015, #21 Najpierw załatw sprawę kilku wpłat, żeby możliwy zarzut karny stał się mało realny. Potem będziesz rozliczać kwoty rzeczywiście należne.
Najpierw załatw sprawę kilku wpłat, żeby możliwy zarzut karny stał się mało realny. Potem będziesz rozliczać kwoty rzeczywiście należne.
R Robilee 19 Czerwiec, 2015, #22 amelia2013 napisał: W przypadku Proficredit i ich absurdalnych żądań Kliknij, aby rozszerzyć... Nie chodzi mi o absurdalne żądania, tylko o realne 8 tysięcy i odsetki (te legalne) od nich.
amelia2013 napisał: W przypadku Proficredit i ich absurdalnych żądań Kliknij, aby rozszerzyć... Nie chodzi mi o absurdalne żądania, tylko o realne 8 tysięcy i odsetki (te legalne) od nich.
amelia2013 Stały bywalec Dołączył 04.2014 Odpowiedzi 6 086 20 Czerwiec, 2015, #23 Robilee napisał: Nie chodzi mi o absurdalne żądania, tylko o realne 8 tysięcy i odsetki (te legalne) od nich. Kliknij, aby rozszerzyć... Ja przeczytałam że 21 tysięcy
Robilee napisał: Nie chodzi mi o absurdalne żądania, tylko o realne 8 tysięcy i odsetki (te legalne) od nich. Kliknij, aby rozszerzyć... Ja przeczytałam że 21 tysięcy