O
olcia9822
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 30
Witam dziś w nocy przeglądajac witrynę sklepu *** natrafiłam na okazje zakupu piekarnika obiniżonego o 1000 zł .
Po zakupie piekarnika dostałam meila zwrotnego "Wkrótce na podany nam adres e-mail zostanie wysłana informacja o możliwości realizacji Zamówienia."
po około 6 godzinach na meila dostałam informacje iż
"Potwierdzenie Zamówienia
Witamy,
potwierdzamy realizację Zamówienia ." Teraz otwieram skrzynkę meilową i dostałam meila z
-Zamówienie nie zostało zrealizowane
Witamy,
informujemy, że Zamówienie zostało anulowane.
Jeżeli Zamówienie zostało przez Ciebie opłacone - zwrot środków nastąpi niezwłocznie.
W przypadku ewentualnych wątpliwości zapraszamy do kontaktu z nami – kliknij kontakt.
Z poważaniem,
Zespół ***.pl
czy sklep może anulować moje zamówienie ? Piekarnik jest na stanie dzwoniąc na infolinie otrzymałam informacje iż był błąd systemu dlatego cena była obniżona o 1000 zł . Prosze o odpowiedź dziekuje
Po zakupie piekarnika dostałam meila zwrotnego "Wkrótce na podany nam adres e-mail zostanie wysłana informacja o możliwości realizacji Zamówienia."
po około 6 godzinach na meila dostałam informacje iż
"Potwierdzenie Zamówienia
Witamy,
potwierdzamy realizację Zamówienia ." Teraz otwieram skrzynkę meilową i dostałam meila z
-Zamówienie nie zostało zrealizowane
Witamy,
informujemy, że Zamówienie zostało anulowane.
Jeżeli Zamówienie zostało przez Ciebie opłacone - zwrot środków nastąpi niezwłocznie.
W przypadku ewentualnych wątpliwości zapraszamy do kontaktu z nami – kliknij kontakt.
Z poważaniem,
Zespół ***.pl
czy sklep może anulować moje zamówienie ? Piekarnik jest na stanie dzwoniąc na infolinie otrzymałam informacje iż był błąd systemu dlatego cena była obniżona o 1000 zł . Prosze o odpowiedź dziekuje
Ostatnią edycję dokonał moderator: