Madlady, co do tego płacenia podatków to była przenośnia. a taki numer zdarzył mi się pierwszy i ostatni raz.
A jeśli chodzi o wulgaryzmy to zapraszam do przeczytania 8 i 9 paragrafu regulaminu forum, poza tym z tego co napisałaś to naprawdę koleś ma nierówno pod sufitem, uwierz że ja taki nie jestem i nie zaliczam się do tego typu facetów. Po prostu nie lubię jak się kogoś ocenia po jednym czynie.
Współczuję Ci i mam nadzieję że uda ci się batalia z naszą klasą, tak w ogóle to mam parę pomysłów jak można by zabezpieczyć tę stronę ale i tak pewnie nikt nie zechciałby tego wykorzystać, bo po co i ile roboty by z tym było...
Drzemik - ja się nie tłumaczę, wiem że jestem winny ale jak tylko by była taka możliwość załatwił bym to ugodowo.
I nie wiem czemu wszyscy są teraz przeciwko mnie? To w końcu ja dałem posta na którym chciałem uzyskać informację, przecież winnym trzeba dać szansę obrony, czyż nie? :help:
Mam jeszcze takie pytanie, czy jeżeli doszłoby już do tej sprawy to czy możliwe by było "warunkowe umorzenie postępowania"?
Tylko prosiłbym odpowiedzi bez "chyba" przepraszam Paulus ale jeśli tak napisałeś to w zasadzie nie znam odpowiedzi na żadne pytanie bo może tak a może nie?