B
Brunonz
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 297
Tak wejdz na pierwszą lepszą stronę WORDU na szkolenia i kurs reedukacyjny po alkoholu i zobaczysz rozporządzenie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
emcior1987 napisał:Właśnie przeczytalem ze to weszlo dopiero od stycznia tego roku a ja stracilem prawko prawie dwa lata temu wiec prawdopodobnie ominie mnie ta przyjemnosc mam nadzieje
kapitan_bomba napisał:Nie ominie. Ja też straciłem 2 lata temu i przyszedł parę dni temu komplet skierowań łącznie z reedukacyjnym
Niemożliwe żebyś skierowanie dostał w 2016r ponieważ starostwo nie miało możliwości wtedy wystawić takiegomikomi75 napisał:Ja też straciłem w 2015 w lipcu i mnie kursy nie ominęły, skierowanie miałem już w 2016 więc doczytaj dokładnie które kiedy i kogo dotyczą. Co do badań w WOMP o którym było wcześniej ja znam z autopsji inny przypadek i robił drugie w WOMP nie starczył zwykły świstek![]()
mikomi75 napisał:Witam
Przerobiłem art.182 dostałem pozytywną decyzje z sądu, jestem po egzaminie, i jeżdżę autem wyposażonym w blokadę. Więc moje pytanie jest, czy w różnych regionach są inne przepisy, bo w Poznaniu bez tych wszystkich dokumentów NIE WYDADZĄ WAM PROFILU KIEROWCY ??? Jeśli tak jest to z ciekawości chciałbym się dowiedzieć gdzie. Co do skierowań żeby było jasne to na wszystko kieruje WK jak ktoś ma inne to kto mu je wydał ? Orzeczenie lekarskie dostarcza się do WK i tylko z WOMP jest akceptowane, psychotesty można zrobić w innej placówce uprawnionej i honorowanej przez WOMP, i tam należy dostarczyć. Kurs reedukacyjny tylko w WORD składasz wniosek i zapisujesz się na kurs. Jak ktoś to przerobił w inny sposób to niech pokaże innym jak, żeby mieli łatwiej ode mnie.