Problemy kierowców jeżdżących na podwójnym gazie - cz. II

• Autor wątku Autor wątku exceptio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Tak sory wrzesień miał być:p jak juz to przetrwam to postaram sie opisac jak u mnie wygladaly badania moze sie cos komus przyda pozdro

Masz testy ravena?tzn linki do testów?jak coś potrzebujesz to może mogę w czymś pomóc:)
Pisz ,czekamy i trzymam kciuki !

Ostatnia edycja:
dzieki..Nie mam jak mozesz podeslac linkki byłbym wdzieczny :) jak juz ogarne to wszystko to rowniez z checia pomoge..

Jakieś testy na psycho były ale nie wiem jak się nazywały, poza tym psychologiczne to pikuś i można robić gdzie się chce

Aros możesz kliknąć na link ten pierwszy i zobaczyć obrazki ,może skojarzysz czy to było właśnie to?

Test był podobny, ale nie ten sam co w linku. Ale mówię, badaniami psychologicznymi nie ma się co przejmować.

Powiem wam że jak bym miał nie kłamać i odpowiadac na te pytania z alkohol na 100% to by mnie na jakieś leczenie wysłali i zrobili alkoholika ze mnie:D ten test na celujący zdała by tylko osoba która jest całkowicie abstynentem a w naszym społeczeństwie i w naszej kulturze to rzadkość ..zresztą 90% ludzi którzy są normalnymi ludzmi których znam było by alkoholikami według tego testu masakra ...

Aros było pytanie że drugi raz?czy przyznałeś się ,jeśli można spytać czy wiedzieli?

Niestety wiedzieli, mieli moje wyniki sprzed 7 lat, najlepsze ze wtedy miałem je okropne, dużo dużo gorsze niż teraz i bez problemu dostałem pozytyw. A teraz orzeczniczka się właśnie zasugerowała starymi wynikami, dla mnie to troche chore, mówie jej że ale teraz mam dużo lepsze, a ona do mnie że te sprzed 7 lat były złe. Tak się zastanawiam że może jak bym tym razem jechał przed samym koncem kary tak jak to było za pierwszym razem to by moze dali pozytyw, ale ze do konca kary miałem prawie 2 lata to się ze mną bawią w kotka i myszkę.

Wiecie może jaka jest faktyczna norma GGTP w tych wompach??? jen piszą że 60 inni ze 50 jeszcze ktoś tam że 30 czy 40 macie może info jak jest naprawde??

Normy zależą od laboratorium i sprzętu jaki posiadają dlatego każde laboratorium określa normę od -do np 8 do 61, 11 do 50 ,czy np 10 do 100,i w każdym z nich będziesz miał inne wartości GTTP ważna jest wartość poziomu enzymu w danym laboratorium, mieszcząca się w tych"zawiasach"
z tego powodu ludzie podają różne wartości graniczne ponieważ robią badania w różnych Wompach,czyli w różnych laboratoriach.
a TY jakie masz parametry?

3 tygodnie temu miałem:
ALT-47
AST-25
GGTP-45

Jutro ide sprawdzić czy coś się poprawiło...

Ostatnia edycja:
te dane nic nie mówią bez dopuszczalnych przez to laboratorium gornych granic,tak jak wcześniej napisałem.

np:GTTp 45 granica do 60 w innym laboratorium będziesz miał GTTp np.35 granica 40

Ostatnia edycja:
w tym laboratorium prywatnym w którym robie :

GGTP :45 U/L <71 <--- TO jest ta norma zakres referencyjny czyli tu mam w normie

Ale jak ja mam 45 a tam bedzie norma 30 to mam pozamiatane czy zle to interpretuje ??

zle bo jak np gdzies bedzie norma do 30 to twój wynik nie wyniesie nie 45 tylko np 15 . a jak będzie norma np do 100 to twój wynik wyjdzie np.75
to co podaję to wrtości hipotetyczne.

Aaaaa to takie buty dzięki za info :)to na razie jest dobrze zobaczymy co tam jutro wyjdzie o 7:30 mam badania o 13 ,14 bede miał wyniki to napisze co i jak powinno byc jeszcze lepiej bo od ponad miesiąca ani kropli alkoholu i unikanie tłustego,gównianego jedzenia 3 x dziennie essentiale max(pare opakowań zjadłem):D plus ostropest i wiem ze ta kuracja dziala bo pierwsze badania:
ALT-71 nor 41
AST-40 nor 40
GGTP-64 nor 71

Po tygodniu tej kuracji juz miałem o pół lepsze wyniki te co ci napisałem wyżej.. zobaczymy co bedzie jutro po 3 tygodniach od ostatnich badań:)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót