H
hubert1980
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 42
Z tamtego roku
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hubert1980 napisał:Z tamtego roku
Kon1111 napisał:Huber powiem ci nic nie stracisz jak wniesiesz apelacje , ale ja wnosiłem straciłem dodatkowo 3 tys a w Poznaniu 15 min i koniec przytakneli tak jak było w 1 instacji , argument bezsensu aby warunkowo nie zmniejszyc mi był taki ze naleze do OSP i mam wiedze i codziennosc wypadkach to powinienem wiedziec ze mogłem spowodowac wypadek .( sąd nie wiedzą chyba co to jest osp a zawodowa straz :-D.[/QU kon1111 a spowodowales wypadek drogowy jaka kare dostales i o jakie zmnieiszenie prosiles
przemobdg napisał:A jak to jest na sprawie sąd bez problemu przychylił ci się do zmiany formy zakazu ? i powiedz mi tylko jeśli możesz kurator chodzi na wywiad czy jaknie to żebym się bał po prostu chciałem się dowiedzieć od kolegi po fachu
![]()
przemobdg napisał:Ok dzięki za informacjęa ile czekałeś na posiedzenie od czasu złożenia wniosku
A jaki masz konkretnie wynik bilirubiny?Kon1111 napisał:Mam pytanie bo dzis byłem na badaniach i spojrzałem w internecie jakie mam wyniki i mam podwyzszone bilirubina całkowitą a to chyba zwiazane z watrobą.a reszta wyników okey . zaswiadczenie listownie mam dostac nie wiem czy mam sie martwic ze dostane orzeczenie negatywne ?
Ulver86 napisał:Na co mogę liczyć? Zabiorą mi prawko ?
Na 3 lata. Przy warunkowym umorzeniu pewnie na rok.Ulver86 napisał:Na co mogę liczyć? Zabiorą mi prawko ?