A
Attex
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 159
MKS19 napisał:I jeszcze ostatnie pytanie. Gdy cała sytuacja miała miejsce byłem w drugiej klasie technikum. Myślicie czy sąd spojrzy jakoś lepiej jak dołączę świadectwo ukończenia technikum i pozytywny wynik matur?
Ja zrobiłem tak:
1.najpierw kurs 2 dniowy w Word /reedukacyjny/
2.potem badania psychotechniczne u uprawnionego lekarza
3.badania lekarskie w Womp/terminy na wizytę ok 1 mies.
4.po upływie 1/2 kary wniosek do sądu ,dołączyłem zaświad.ukończenia kursu reedukacyjnego ,i badania lekarskie,oraz wszystkie dowody wpłaty kar które uprzejmie dostałem z sądu
5.potem 7 dni czekałem na uprawomocnienie ,2dni przesłanie zgody do WK.potem 2 dni na PKK
6.PKK zaniosłem do WK i zapisałem się na egzamin teorię i praktykę od razu !
7.zapisałem się w OSK na 4 godz.jazdy/tak mnie tam zdołowali bo jazda cywilna od egzaminacyjnej różni się kolosalnie!!!
9.poszedłem na egzamin z założeniem że zdam tylko teorię,o zdaniu praktyki nawet nie marzyłem/i o dziwo zdałem
10.od momentu otrzymania PKK warto odwiedzać tą stronę:https://info-car.pl/infocar/profil-...:u_u_i_d=ca036be4-1e54-4baa-a8c1-d7d6f5ca0abc
11.dziś odbieram z WK decyzję o przywróceniu uprawnień
12.czekanie na prawko 1-2 tygodni
13 w tym czasie zaczynam ogarniać blokadę do auta
sądzisz że to mało?Kolego wszędzie stres /no może nie na kursie reedukacyjnym w Word/tam spoko.a cała reszta to jeden nie kończący się stres,sądy dają zgodę, chyba że gdzieś nabroiłeś.sprawdzają kartę karną czasami wysyłają kuratora,albo policjanta,albo nic nie robią u mnie tak było.
Powodzenia