A
arekkk82
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Dzięki wielkie trochę mnie podbudowałeś, co prawda mam jeszcze trochę czasu wiedz sobie ćwiczę jest z każdym dniem lepiej.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
JaksonBB napisał:Czy jeśli poddałem się karze mogę pisać apelacje do sądu o skrócenie kary z 4 na 3 lata po roku od popełnienia przestępstwa?
Pl4y napisał:Panowie a miał ktoś z was taki przypadek że badania z WOMP nie mają ważności dłużej niż kara? Bo jak tak mam że ważność badań na rok, a kara kończy się za 1,5 roku.
Z tego co mówił lekarz te badania mogę sobie wydłużyć robiąc już u siebie u normalnego lekarza a nie ponownie w WOMP, prawda to?
Żeby nie było jaj że znów mam tam jechać
JaksonBB napisał:Z tego co piszą to robić badania przy końcu kary. Nie potrzeba robić tego co piszą w tych skierowaniach że niby do 30 dni. Stare druki maja.
Trzymać skierowania i dopiero przy końcu kary zrobić WOMP i inne głupoty.
Pl4y napisał:Prawda to że jeżeli po upływie kary podejdzie się do egzaminu i za pierwszym razem się nie zda, to potem trzeba cały kurs na prawko od nowa zaczynać?
grzesiuuuu napisał:Witam,
W 2018 roku dostalem zakaz prowadzenia pojazdow w Irlandii, od irlandzkiego sadu. Zakaz ma obowiazywac na 4 lata... Mialem polskie prawo jazdy, ktore zmienilem na irlandzkie, ale nie odebrali mi fizycznie prawa jazdy.
Pytanie brzmi, czy na tym irlandzkim prawie jazdy moge jezdzic po innych krajach UE bez problemow?
JaksonBB napisał:Z tego co piszą to robić badania przy końcu kary. Nie potrzeba robić tego co piszą w tych skierowaniach że niby do 30 dni. Stare druki maja.
Trzymać skierowania i dopiero przy końcu kary zrobić WOMP i inne głupoty.
Albo ktoś ma na sprzedaż, dziękimleko843 napisał:Witam Panowie, mam pytanie odnośnie alkomatu jaki polecacie lub jaki kupić, Drager XT Interlock czy Lion ds-25, przymierzam się do kupna , używanego. Dzięki
Jesteś obecnie skazany na karę pozbawienia wolności?Nabalansie napisał:Jakie prawdopodobieństwo kary bezwzględnego pozbawienia wolności?