N
Nabalansie
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Ripper napisał:Jesteś obecnie skazany na karę pozbawienia wolności?
Nie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ripper napisał:Jesteś obecnie skazany na karę pozbawienia wolności?
Nabalansie napisał:Witam. Złamanie trwającego zakazu prowadzenia pojazdów. Jakie prawdopodobieństwo kary bezwzględnego pozbawienia wolności? Jakie sposoby by takiego wyroku uniknąć?
W takim razie prawdopodobieństwo skazania na karę pozbawienia wolności bez warunkowego zawieszenia jest bardzo niewielkie.Nabalansie napisał:
Ripper napisał:W takim razie prawdopodobieństwo skazania na karę pozbawienia wolności bez warunkowego zawieszenia jest bardzo niewielkie.
Jeśli się zgodzi, musisz wszystkie wyniki i Zaświadczenie o odbyciu kursu zanieść do starostwa/wydz komunikacji. Muszą mieć komplet dokumentów, a potem sąd przesyła im info, ze mozesz zdawać, wtedy założysz pkk (konieczny jest do zdawania egzaminu) majac pkk mozesz się zapisać osobiscie, lub przez neta, za pomocą strony info car. Sam jestem juz na koncu tej drogi (czekam na prawko i blokade) mam nadzieję, że pomoglem. Pozdrawiampiotr13421 napisał:Pytanie, złożyłem wniosek o blokadę alko, kurator już był, czekam na sprawę, w grudniu ma być. Czy jeśli sąd się zgodzi na blokadę to co dalej? Badania i kursy zrobione, wiadomo egzamin trzeba zdać. Ale jak wygląda procedura? Idę najpierw do wydziału komunikacji? Czy od razu na egz? I czy w WORD będa wiedzieli że sąd zgodził się na blokadę?
Loczekk napisał:Panie i Panowie, liczę na szybką odpowiedź bo nie wytrzymam.
Co mi grozi gdy mnie zatrzymano i wydmuchałem 0,23mg? Drugie badanie po 10 minutach ten sam wynik
Nigdy nie byłem karany
Na ile mi zabiorą prawo jazdy?
Zuczek95 napisał:Dostalem zgode co teraz dzwonilem do wydziału komunikacji powiedzieli ze on teraz musza dostac że sadu postanowienie i przysla mi 2 listy i będę mogl podejsc do egzaminu
chucknoris napisał:Witam, Panowie, zdalem prawko 2 gi raz. Jeszcze 10mcy alkoblokada. Czy jestem traktowany jako swiezy kierowca tzn. te wszystkie ograniczenia itp. Bylem pewien, że tak będzie. Jednak na plastiku przy nr. 10 mam "wazne od" 16.11.09.Czy to oznacza, że posiadanie prawka ma ciągłość? Chodzi mi głównie o te ograniczenia pracy jako kierowca, prędkości itp. Czy w tym przypadku jestem traktowany jako "stary" kierowca, czy "świeży" pytam dla pewności. Pozdrawiam i dzieki z gory za pomoc..![]()
Witam.Pl4y napisał:marixWR
WOMP Rzeszów, podobno jeden z najgorszych, a tak krótko dostałem brak przeciwwskazań ponieważ jak to stwierdził lekarz, stężenie alkoholu było wysokie ( niecały promil) i oprócz tego wykryto u mnie małą wadę wzroku -0.75