P
Pl4y
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 71
Psychiatrę polecam zrobić u siebie na miejscu, w wompie lepiej nie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Womp rzeszow napisał:Witam.
Robiłem ostatnio badania w womp.
Aspat, alat, ggtp pół normy.
Powiedziałem że wypiłem ostatnio 3 piwa 3 miesiące temu jak odwiedził mnie kolega.
Lekarz wysłał mnie do psychiatry od razu znał wolny termin i przy mnie dzwonili. Czy to normalne ?
Tak lepiej u siebie robić badania psychologiczne, ja robiłem u siebie w Tarnowie z Panią psycholog w MORD która robiła wykłady cały kurs reedukacyjny, na początku był dylemat czy robić w mord , ale byłem pozytywnie zaskoczony.Pl4y napisał:Psychiatrę polecam zrobić u siebie na miejscu, w wompie lepiej nie
Jeżeli skazany rażąco naruszył porządek prawny w zakresie dotyczącym bezpieczeństwa ruchu drogowego, w szczególności popełnił przestępstwo przeciwko bezpieczeństwu w komunikacji, sąd może orzec o uchyleniu sposobu wykonywania zakazu prowadzenia pojazdów w postaci, o której mowa w § 1Pl4y napisał:Panowie orientuję się ktoś jak to teraz wygląda z zaświadczeniem o niekaralności?
Jeśli zostałem ukarany karą grzywny tylko, no i oczywiście zakaz prowadzenia pojazdów.
Bo chciałbym wyjechać za granicę a teraz prawie każda agencja tego wymaga ;(
ziomekCBR napisał:.Dodam, że jeszcze nie oddałem dokumentu prawa jazdy na policji bo nie mogę znaleźć.
Wydział komunikacji nie wyrobi Ci duplikatu, jeśli mają w rejestrze że Twoje prawo jazdy jest do zatrzymania. Zgłoszenie zagubienia powinno wystarczyć, weź potwierdzenie że zgłosiłeś żeby później przy odzyskiwaniu prawka Ci nikt nie powiedział że nie zgłosiłeś.a jeśli go nie znajdę i nie oddam dokumentu to zgłoszenie zagubienia może wystarczyć czy będzie problem? Czy powinienem wyrobić duplikat i wtedy go oddać?