O
oscar321
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 21
Eragon1 napisał:Kod68?Jesteś po końcu kary czy w trakcie z tzw. Alko-blokadą?Jaka wartość ggtp przy tak wysokich innych wartościach?
Już po odbyciu kary
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Eragon1 napisał:Kod68?Jesteś po końcu kary czy w trakcie z tzw. Alko-blokadą?Jaka wartość ggtp przy tak wysokich innych wartościach?
biezanow_123 napisał:Ja robiłem w MOMP Krakow i było coś takiego faktycznie
Danilow851 napisał:Witam
Ostatnio przerabiałem temat badań w momp kraków tak więc termin wyznaczony miałem na 20 maja 2021 dzwoniąc do rejestracji pytałem na którą mam być. Pani powiedziała że tak koło 9. Byłem tak 8.40 przy rejestracji wypełniłem ankiety, potem opłaciłem wizytę 200 plus krew coś tam 20 parę złotych, następnie karteczka i na drugie piętro pok. 201. Najpierw badanie poziomu cukru wynik jest od razu potem próbka na próby wątrobowe i pod pokój 206. Pani w sekretariacie wywołuje po nazwisku tak jak dostają karty z dołu z rejestracji. Wtedy, jeżeli masz badania psychologiczne trzeba powiedzieć, jeżeli nie to idziesz na badania psychologiczne. Ja już to badanie miałem bo zrobiłem w MORD w Tarnowie razem z kursem reedukacyjnym (polecam bardzo fajna pani psycholog je prowadzi). Następnie Pani doktor wywołuje kolejne osoby no i w gabinecie wywiad o styl i tryb życia, picie, narkotyki praca, schorzenia, okoliczności zatrzymania ile się miało kiedy to było. Następnie badanie wzroku (miałem okulary do czytania których nie ściągnąłem), ciśnienie, obsluchanie. I po tym info ze jak będą badania krwi to będzie orzeczenie w ten sam dzień. I u mnie parę minut zadecydowało że musiałem jechać jeszcze raz bo próbki pobrane do 9 są w ten sam dzień a po 9 na następny dzień ale ja musiałem odczekać tydzień bo pani doktor przyjmuje tylko w czwartki a to ona musi to orzeczenie wydać. Wyników badań nie poznasz lecz mnie się udało bo pani w sekretariacie znalazła jakąś pomyłkę w orzeczeniu wyciągnęła je z dokumentacji a pod nimi były wyniki badań krwi.
Ogólnie nawet w miarę atmosfera. A jeśli chodzi o terminy to ja dzwoniąc 22.04 miałem opcje na 29.04 albo czerwiec. Wziąłem 29 jednak dwa dni przed musiałem zmienić termin i dzwoniąc do rejestracji okazało się że wcale nie czerwiec że mają jeszcze spory wybór terminów w maju.
Neurolog jak mi robił to wyglądało tak: stojąc na posadzce chwytałem prawą dłonią za nos i podnosiłem lewą nogę do góry uginając ją, a potem odwrotnie. Test trwał 20 sekund. Aha, potem to samo tylko z zamkniętymi oczami.sesz86 napisał:Jak wygladaly testy na rownowage?
Eragon1 napisał:Ggtp-46 Alt-29 Ast-31 co myślicie o takich wartościach? Można na spokojnie spróbować zrobić podejście do badań lekarskich...