M
mirosław12
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 171
ainer1986- dostałem po jednym mailu na dwie rejestracje , pośmiałem się i tyle. I chciałbym Ci coś powiedzieć . Na jedno z maili / trzecie / nawet nie wiem co wysłali - bo zapomniałem hasła :wow: . I widzisz - gdyby każdy tak " zapomniał " hasła wiec te bzdury by do nich nie dotarły a to wiąże się ze spokojnymi nerwami i całkowitą " olewką " . Dlatego procedury wymagają by wezwanie miało formę listu i było dostarczone listem poleconym . Oczywiście - konieczny jest własnoręczny podpis - nie parafka , nie podpis " komputerowy " ale własnoręczny. A to co ślą to są zwykłe śmieci - dlaczego ludzie boją się wiadomości które nic nie znaczą - doprawdy nie wiem . I nie można powiedzieć - nie wiedziałem - bo fora pełne są takich informacji . Sorry ale przez 4 lata to naprawdę można napisać wszystko a że ludzie to lenie / sorry - taka niestety jest prawda / to nie chce im się poszukać i wklejają to samo po raz setny i w ten sposób ważne informacje są niejako " ukryte " a przecież te wiadomości od pobieraczka śle automat w nocy w soboty , niedziele i święta to co - dla każdego coś innego ??? Bzdura - ślą masówkę i szukają " łosi " którzy przestraszą się w sumie SPAMU i za spam zapłacą . Nie głupota to ??? I to jeszcze jaka . Nieznajomość prawa szkodzi i nie zwalnia od odpowiedzialności ale no po to piszemy tyle czasu by podpowiadać a wręcz dawać gotowe rozwiązania . IGNOROWAĆ - nie ma lepszej metody.
Zapomniałem dodać - nie wiem ile czasu będą coś słać / u mnie jedna rejestracja już się przedawniła czyli minęły ponad 3 lata / nic to nie znaczy , pisać sobie mogą ile chcą ale jeżeli nie chcesz tego czytać - to oznacz to jako spam albo zmień adres poczty . Proste ??? Pewno ze proste ale zazwyczaj to co proste jest najwłaściwsze.
Zapomniałem dodać - nie wiem ile czasu będą coś słać / u mnie jedna rejestracja już się przedawniła czyli minęły ponad 3 lata / nic to nie znaczy , pisać sobie mogą ile chcą ale jeżeli nie chcesz tego czytać - to oznacz to jako spam albo zmień adres poczty . Proste ??? Pewno ze proste ale zazwyczaj to co proste jest najwłaściwsze.
Ostatnia edycja: