M
mirosław12
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 171
Kamilo odpowiem Ci mimo że nie powinienem bo pisaliśmy o tym parę dni temu . Tak , pozwali jednego pana - i mieli do tego prawo , każdy ma prawo pozwać kogoś o coś - no i co z tego ??? Podobno jesteśmy krajem demokratycznym , tu złodziej czy oszust czuje się jak " w niebie " - taka demokracja dla oszustów i złodziei . Ale - są pewne granice których nie można przekraczać i oni je przekroczyli . Dlaczego ?? Bo - ja tak uważam - ludzie przestali płacić więc trzeba zrobić coś - cokolwiek - by uwiarygodnić swoje żądania - bez sensu żądania ale jednak .
Co do dzwonienia do działu windykacji - równie dobrze mogła byś zadzwonić do - nie wiem - do mnie i ja Ci powiem że masz mi wpłacić jakąś kwotę bo - bo ja tak uważam , bo znam zapisy prawne i od tak przywołam pierwszy lepszy paragraf a osoby które nie znają zapisów prawnych oraz DZIECI - we wszystko uwierzą . Dzieci- DZIECI - osoby nieletnie nakręcają to wszystko , piszą na forach niestworzone rzeczy - a wystarczy zwykła ignorancja czyli olewka - czy to tak dużo ???
Co do dzwonienia do działu windykacji - równie dobrze mogła byś zadzwonić do - nie wiem - do mnie i ja Ci powiem że masz mi wpłacić jakąś kwotę bo - bo ja tak uważam , bo znam zapisy prawne i od tak przywołam pierwszy lepszy paragraf a osoby które nie znają zapisów prawnych oraz DZIECI - we wszystko uwierzą . Dzieci- DZIECI - osoby nieletnie nakręcają to wszystko , piszą na forach niestworzone rzeczy - a wystarczy zwykła ignorancja czyli olewka - czy to tak dużo ???