M
mirosław12
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 171
Friends napisał:A ja Wam przepowiem przyszlosc po pierwszym przyklepaniu umowy przez esad i potem jak sie zajmie nia komornik Pan Miroslaw z forum zniknie i tyle Go bedziecie mogli scigac i trzymac za slowo.
Panie Miroslawie moze sie Pan przedstawi z imienia i nazwiska i jakies dane do kontaktu ja tez chetnie bede Pana trzymal . Tylko nie jako no name z forum ale w realu ?
Ciekaw jestem co to za argumentacja do banowania: zbyt destruktywne dzialanie![]()
Kiepski z Ciebie jasnowidz - dlaczego niektóre osoby tak koniecznie usiłują zasiać jakieś zwątpienie czy niepokój ??? Jaki mają w tym cel - czy to zbieżność z końcem pobieraczka ??? Mądrzy ludzie mówią : " pożyjemy - zobaczymy " , ja jestem pewien swego .
Nikomu nic nie nakazuję bo nie mam takiej możliwości - ale co wiem to piszę i staram się wytłumaczyć a decyzję każdy podejmuje sam .
Co do moich danych - internet daje mi ten przywilej bycia anonimowym i nie dlatego że się czegoś wstydzę ale to ja decyduję komu i co mówię i zapewniam Cię że są osoby na tym forum które wiedzą kim jestem bo im o tym powiedziałem . A nie chcę tego mówić pracownikom pobieraczka z różnych względów .