P
pawel36
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam serdecznie,zwracam sie z prosbao poradę.W listopadzie 2013 pozyczyłam w Profi Credit 2500 zł.Niestety kilka dni pozniej w skutek redukcji etatow straciłam prace z umowa na czas nieokreslony i wysokimi zarobkami.Wyjechalismy z rodzina za granice,tu tez było ciezko ale w lutym udało sie znalezc prace i to 2 wiec bedzie mozna regulowac zobowiazanie w Profi.Wczoraj dowiedziałam sie ze u moich rodziców była policja i szukali mojej mamy,rowniez tam gdzie ona pracuje.zostawili numer telefonu.mama oddzwoniła usłyszała ze rozmawia z policjantka ktora jest na komendzie i nie ma czasu ,ale oddzwoni zaraz.nie oddzwoniła.mam dzis jeszcze raz sprobowała,okazało sie ze za policjantke podawała sie pani z Profi Credit.Rowniez w pracy mamy poinformowała pracownikow ze jest z policji.Powiedziała dzis mamie ze mam oddac 13 tys z pozyczonych 2500,ze wyłudziłam kredyt a jak jestem za granica to znajdzie mnie jakis europejski tytuł wykonawczy i mnie sciagna do kraju.mam czas do czwartku zeby te 13 tys wpłacic.co robic?przeciez mama nie jest kredytobiorca zeby oni z nia cokolwiek ustalali.ma do nich napisac i opisac sytuacje i ze bede za chwile spłacac wszystko?Bardzo dziekuje za podpowiedz.Pozdrawiam.