K
karaczoch
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 866
Sprawa w Bielsku ? Weź prawnika bo sam sobie nie poradzisz a sprawa do wygrania. Rozumiem że spłaciłeś całą kwote którą pożyczyłeś? Te 9 tys to im oddales czy tyle chcieli?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Daj to komuś, niech ci pomoże. Sam nic nie dasz rady zrobićmaciek121500 napisał:Pierwszy krok jaki planuje zrobić to napisać pismo o wstrzymanie nakazu zapłaty czy jakos tak sie ono nazywa. Tu mnie bardzo zastanawia czy wysyłając takie pismo moge sobie zrobić czas na dalsze p[przemyślenie sprawy, czy lepiej razem z tym pismem przesłać jakies jeszcze dokumenty.
No to smaruj sprzeciw.Niedawno odebrałam nakaz zapłaty upominawczy z mojego Sądu wystawiony na PC.
Normalka...Teraz to już zgłupiałam totalnie i wystąpiłam o pełnomocnika z urzędu. Kwoty są tak powalone że nie idzie niczego dojść, jakieś z kosmosu tabelki itd.
No na pewno nie przedawnienie, bo jak piszesz byłby to czerwiec. Ale jak tak sobie manipulują, to podnosiłbym zarzuty standardowo braku legitymacji i braku istnienia zobowiązania + dodatkowo braku udowodnienia kwoty roszczenia.Jak myślicie co można podnieść w Sądzie teraz?
No to przedawnione nie jest.Zastraszyć mnie nie zastraszyli i nie zastraszą tym bardziej że zgodnie z pierwszym wypowiedzeniem przedawnienie nastąpiłoby akurat w czerwcu.