Prokurator przekupiony

• Autor wątku Autor wątku Pawian21
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
P

Pawian21

Zbanowany
Odpowiedzi
104
Czy można gdzieś donieść że prokurator jest w jednej bandzie z oszustami naciągającymi starsze i chore osoby?

do kolegi z przedszkola

a za takie oskarżenia powinieneś odpowiedzieć

chłopcze , otrząśnij Ty sie zanim narobisz sobie problemów.

za takie oskarżenia powinieneś odpowiedzieć

udowodnisz ze prokurator został przekupiony ?

że jest "jednej bandzie z oszustami naciągającymi starsze i chore osoby?"

charlotte.pomeline napisał:
Też się tak dawno nie uśmiałam:D 63-letnia staruszka:D Moja matka ma 69 lat a nie uważa się za staruszkę:D

wystarczy przeczytać te brednie co ten chłopczyk wypisuje...

zapewne wkrótce temat zostanie skasowany .. i dobrze

może to ta sama emerytka co 2 lata temu miała 58 lat a teraz staruszka ma już 63 ?

To był temat jak studia medyczne zawaliłem i pracowałem na infolinii znanej wówczas firmy sprzedającej garnki po krocie

outmc napisał:
może to ta sama emerytka co 2 lata temu miała 58 lat a teraz staruszka ma już 63 ?

Hahaha niech powie w jaki sposób zamierza udowodnić, że prokurator przekupiony? To jest ciekawe zagadnienie:D

charlotte.pomeline napisał:
Hahaha niech powie w jaki sposób zamierza udowodnić, że prokurator przekupiony? To jest ciekawe zagadnienie:D

które nadaje się na forum dla nastolatków.

outmc napisał:
chłopcze , otrząśnij Ty sie zanim narobisz sobie problemów.

za takie oskarżenia powinieneś odpowiedzieć

Jak śmiesz coś takiego pisać nie znając szczegółów? Myślisz, że nie ma prokuratorów popełniających przestępstwa? :mad:

Przestępstwa popełnione przez sędziów i prokuratorów należy zgłaszać do Prokuratury Krajowej. Powstał tam niedawno Wydział Spraw Wewnętrznych, który z pewnością bardzo chętnie zajmie się każdym uzasadnionym przypadkiem. Pamiętaj jednak o odpowiedzialności karnej za fałszywe oskarżenie.

pistollo napisał:
Jak śmiesz coś takiego pisać nie znając szczegółów? Myślisz, że nie ma prokuratorów popełniających przestępstwa? :mad:

prokurator umorzył postępowanie w sprawie jego mamy , pokazał pismo o umorzeniu.

przeczytaj dokładnie co wypisuje ten człowiek i tej sprawie ale w różnych działach na forum.

a póki co, wine trzeba udowodnić

pistollo napisał:

Przestępstwa popełnione przez sędziów i prokuratorów należy zgłaszać do Prokuratury Krajowej. Powstał tam niedawno Wydział Spraw Wewnętrznych, który z pewnością bardzo chętnie zajmie się każdym uzasadnionym przypadkiem. Pamiętaj jednak o odpowiedzialności karnej za fałszywe oskarżenie.

Kolejny naiwny, poczytaj sobie inne posty Pawiana. Zauważyłam, że jakaś dziwna troska na tym forum nad trollami, albo chorymi psychicznie:)

To jest forum prawne, a nie forum oceniania dojrzałości, stwierdzania zaburzeń psychicznych ani wróżbiarstwa. Padło pytanie prawne, padła odpowiedź. W tym dziale na to pytanie odpowiadam, a nie mam ochoty przeglądania historii kariery tego pana na naszym forum. Od zwalczania trollingu są moderatorzy.
Szarlotko nie nazywaj mnie naiwnym bo skończysz karierę na forum.:brawo:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót