P
Pawian21
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 104
Czy można gdzieś donieść że prokurator jest w jednej bandzie z oszustami naciągającymi starsze i chore osoby?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
outmc napisał:widziałem. komedia![]()
Pawian21 napisał:Spookojna głowa
charlotte.pomeline napisał:Też się tak dawno nie uśmiałam63-letnia staruszka
Moja matka ma 69 lat a nie uważa się za staruszkę
![]()
outmc napisał:wystarczy przeczytać te brednie co ten chłopczyk wypisuje...
zapewne wkrótce temat zostanie skasowany .. i dobrze
outmc napisał:może to ta sama emerytka co 2 lata temu miała 58 lat a teraz staruszka ma już 63 ?
charlotte.pomeline napisał:Hahaha niech powie w jaki sposób zamierza udowodnić, że prokurator przekupiony? To jest ciekawe zagadnienie![]()
outmc napisał:chłopcze , otrząśnij Ty sie zanim narobisz sobie problemów.
za takie oskarżenia powinieneś odpowiedzieć
pistollo napisał:Jak śmiesz coś takiego pisać nie znając szczegółów? Myślisz, że nie ma prokuratorów popełniających przestępstwa?![]()
pistollo napisał:Jak śmiesz coś takiego pisać nie znając szczegółów? Myślisz, że nie ma prokuratorów popełniających przestępstwa?
Przestępstwa popełnione przez sędziów i prokuratorów należy zgłaszać do Prokuratury Krajowej. Powstał tam niedawno Wydział Spraw Wewnętrznych, który z pewnością bardzo chętnie zajmie się każdym uzasadnionym przypadkiem. Pamiętaj jednak o odpowiedzialności karnej za fałszywe oskarżenie.