Prosze o pomoc

• Autor wątku Autor wątku kochajaca zona
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kochajaca zona

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Witam Mój mą w 2003 roku spowdował wypadek w którym zginła kobieta,był tzrezy miał 21 lat na pierwszej wokandzie dostał1,5 roku pozbawienia wolnosci,złożono apelacje od rodziny ofiary i dostał 3 lata pozbawienia wolnosci po 6 latach walki o wolnosc poddalismy sie niewiemy co dalej dzis dostał ostateczna date i stawił sie ,jest mi tak żle oszukuję synka ze tatus wyjechał do pracy ,ale nie o to chodzi co moge teraz
narazie jest osadzony w areszcie za 2 tygodnie ma miec komisje ktora ma zadecydowac w jakim wiezieniu bedzi...czy przy takiej komisji moze byc adwokat??ile widzen nalezy sie mi i dziecku jak szybko moze wyjsc na przepuske jak sie o to starac czy musi przesiedziec cale 3 lata??pomozcie prosze:!:

widzenia 2 + 1 na dziecko ale po jakimś czasie dostaje wnioski nagrodowe jeśli zasłuzy więc moze ich być wiecej przeszukaj forum to sie dużo dowiesz podobne tematy były juz poruszane na forum jeśli 1 raz karany po połowie odsiedzianego wyroku moze sie starać o przedterminowe wcześniejesze zwolnienie na temat przepustek też jest odpowiedni wątek w forum więziennictwo zapraszam do przeglądania;)

Ostatnia edycja:
Powrót