K
kochajaca zona
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Witam Mój mą w 2003 roku spowdował wypadek w którym zginła kobieta,był tzrezy miał 21 lat na pierwszej wokandzie dostał1,5 roku pozbawienia wolnosci,złożono apelacje od rodziny ofiary i dostał 3 lata pozbawienia wolnosci po 6 latach walki o wolnosc poddalismy sie niewiemy co dalej dzis dostał ostateczna date i stawił sie ,jest mi tak żle oszukuję synka ze tatus wyjechał do pracy ,ale nie o to chodzi co moge teraz
narazie jest osadzony w areszcie za 2 tygodnie ma miec komisje ktora ma zadecydowac w jakim wiezieniu bedzi...czy przy takiej komisji moze byc adwokat??ile widzen nalezy sie mi i dziecku jak szybko moze wyjsc na przepuske jak sie o to starac czy musi przesiedziec cale 3 lata??pomozcie prosze:!:
narazie jest osadzony w areszcie za 2 tygodnie ma miec komisje ktora ma zadecydowac w jakim wiezieniu bedzi...czy przy takiej komisji moze byc adwokat??ile widzen nalezy sie mi i dziecku jak szybko moze wyjsc na przepuske jak sie o to starac czy musi przesiedziec cale 3 lata??pomozcie prosze:!: