T
Tinka19
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Mam problem odnośnie sztucznych włosów***moderacja****z tej o to firmy zamawiałam wlosy byly to wlosy na tasmy silikonowe, zrobilam wszystko jak bylo napisane bylam u fryzjera zalozyl mi je a one mi mimo wszystko po kilku dniach odpadly poszlam wiec drugi raz do fryzjera ale to nic nie dalo bo znow mi odpadly pomimo iz nie powinny... W ogole nie byly zgodne z opisem puszyły sie i tak dalej, wiec skoro mialam 14:!::!: dni na zwrot zrobilam to bez jakiegos wiekszego problemu chodz musialam podac bardzo duzo powodow zeby sie z nimi dogadac... wszystko bylo okej wlosy wlozylam do koperty oczywiscie mam potwierdzenie wlosy doszly juz w poniedziałek bo dostalam smsa od poczty i zero informacji od firmy, ze w ogole doszly wiec zadzwonilam do nich sama pan mi powiedział, ze kolega sprawdzi czy jest paczka i zadzwoni ale tego nie zrobil wiec znow sama musialam to zrobic ten sam pan powiedzial, ze mam podac nr konta i odesle mi daną kwote (540 zł). Wieczorem zadzwoniłam a oni z pretensjami, ze wlosy sa dobre, ze niby zle spakowane a sami tez tak wyslali... Caly czas coś wymyślaja nie wiem co robic
Ostatnia edycja: