B
BlackDevil
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 924
Widzisz nawet Twoją sprawą sam Provident się zainteresował...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
załatw sobie paszport polsatu, kiedyś takie były, a wówczas mogą ci naskoczyć...buchasyn napisał:Nie splacam kredytu w providencie od 2 miesiecy czy moga mi odmowic z tego powodu wydanie paszportu?
buchasyn napisał:Nie splacam kredytu w providencie od 2 miesiecy czy moga mi odmowic z tego powodu wydanie paszportu?
BlackDevil napisał:To jak dostał pożyczkę nie mając dochodu?
Możliwość nie spłacania zawsze jest, a później windykacja, sąd i komornik.
dahnowicz napisał:cholera
Cholera, to chyba przede wszystkim powinno obchodzić dłużnika, prawda?dahnowicz napisał:nie obchodzi ich czy ktos ma z czego spłacac
TĘCZA napisał:Prosze mi wieżyc można .ja osobiscie brałam trzy razy .Osoba udzielająca była tego świadoma .Pozdrawiam
BlackDevil napisał:No ja bym się tym nie chwalił bo skoro ją dostałaś i zapewne dochody jakieś były podane (lewe) to jest to wyłudzenie
oliemi napisał:Nie muszą być żadne lewe dochody. Znam wiele bezrobotnych osób, które nie dały zadnego zaświadczenia a pożyczke otrzymały....
Agent tej firmy ma płacone od pożyczki i zrobi wiele by zainteresowany ja otrzymał.
oliemi napisał:Agent tej firmy ma płacone od pożyczki i zrobi wiele by zainteresowany ja otrzymał.
Masz rację.daro6968 napisał:Z tego co myślę to sprawa jest przedawniona
daro6968 napisał:Witam.W 2003 roku brałem pożyczkę, potem zmieniłem adres zamieszkania i zapomniałem o tej pozyczce.Teraz odezwał się Kruk w imieniu Providenta i żąda 1600 zł wpłaty. Z tego co myślę to sprawa jest przedawniona minęło 11 lat.Co mam robić? Kruk straszy mnie sądem jak nie załatwię sprawy polubownie.Moze ktoś mi poradzić?
Jacek_883432 napisał:Jak mają na Ciebie nakaz zapłaty
Chyba więc nie mają nakazu.daro6968 napisał:Kruk straszy mnie sądem
jakby mieli nakaz, to przyszedłby komornik, a nie kruk straszy sądem jak dzieci babą jagą. rada: nie rozmawiaj, nie dzwon, nie pisz bo sam poprosisz się o klopoty. poza jednym - podaj im prawidlowy adres, bo inaczej poslą na stary adres (chociaż nawet podanie nowego nie gwarantuje iż nie wyślą pozwu na stary...).Jacek_883432 napisał:Jak mają na Ciebie nakaz zapłaty to nie jest przedawnione.
Musisz to ustalić.