R
rafal_26
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 16 469
akurat to z debetu po 3 latach, ale nie od podpisania umowy, tylko od powstania obowiązku spłąty;
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Agulka1985 napisał:Witam!!!
Proszę o pilna pomoc i konkretna odpowiedz mianowicie do męża przyszło pismo o niespłaconym kredycie który wzięty był w 2006 roku w marcu nie wiem czy cos spalcil bo sam nie pamięta(dopiero jego długi wychodzą wtedy nawet sie nie znalismy) czy dług zostal przedawniony mam na myśli okres 5lat chyba ze coś sie zmieniło bo zbytnio nie orientuje sie w tym temacie. Bardzo proszę o poradę jak to działa jak wygląda to przedawnienie
z gory dziekuje
rafal_26 napisał:Dzień, w którym bank nakazał Ci spłacić. Tzw 30 dni od dnia wypowiedzenia. Jeśli nie było wypowiedzenia, to od dnia, kiedy bank powinien wypowiedzieć w najwcześniej możliwym terminie. A powinien wy[powiedzieć od dnia powstania zaległości równej co najmniej 2 ratom kredytowym.
Poczytaj o "slarga pauliańska"Ma 2 stare auta (jak się dowie że idę do sądu to je przepisze na tatę)
Jak już wygrasz w Sądzie, to Komornik to sprawdzimoże coś na koncie no ale jak ja to sprawdzę???