K
Krystyna5445
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
W 2004 roku pożyczka w providencie. w 2013 provident oddaje dług do windykacji. Czy ten dług jest przedawniony?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Krystyna5445 napisał:Dostałam właśnie z sądu odpowiedź na pozew i zastanawiam się jak mam go napisać by był właściwy do sytuacji i odniósł oczekiwany skutek.
Provident nie oddał, a sprzedał do Ultimo. Mam rację?Krystyna5445 napisał:W 2004 roku pożyczka w providencie. w 2013 provident oddaje dług do windykacji.
Amelko, Tobie nie wypada bezmyślnie używać takich słów. Naprawdę nie wiesz co to jest szantaż?amelia2013 napisał:cię szantażować
Miało być "szantażować". Cudzysłów robi różnicę, zgadzam się z kolegąJeden Grzeszczyk napisał:Amelko, Tobie nie wypada bezmyślnie używać takich słów. Naprawdę nie wiesz co to jest szantaż?
Zgodnie z pytaniem sądu. Domyślam się, że nie chcesz się zgodzić, więc napisz, że się nie zgadzasz. Oczywiście w formie pisma procesowego i w 2 egzemplarzach.Krystyna5445 napisał:Jak to rozegrać?
złożyć oświadczenie że nie wyraża pani zgody na cofnięcie pozwuKrystyna5445 napisał:Jak to rozegrać?
sąd wezwał pania do złozenia oswiadczenia wiec pisze pani oświadczenie - nie wyrażam zgody na cofniecie pozwu przez powoda.Krystyna5445 napisał:A jak napisać takie pismo procesowe?
Rzecz jasna : miejscowość data, strony czyli powód i pozwany/aKrystyna5445 napisał:A jak napisać takie pismo procesowe?
Płacić wierzycielowi, prosząc by nie wszczynał postępowania egzekucyjnego.Marzena2710 napisał:co ja moge zrobic w tym przypadku
Nie rób sobie jaj.Marzena2710 napisał:nie usmiecha mi sie tego spałacac
Czy ten zarzut podniosłaś po otwarciu rozprawy, jak sugerowałam?Krystyna5445 napisał:Po złożeniu pisma o przedawnieniu Ultimo wycofało pozew bez zrzeczenia się roszczenia, a sąd zobowiązał mnie do złożenia oświadczenia czy wyrażam zgodę na cofnięcie pozwu. Jak to rozegrać?