P
po.gr
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 37
- Autor Autor
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W Twoim przypadku zapewne zerowe. O ile się zorientowałem z Twoich wpisów, to pełna racja jest po stronie powoda, Ty nie masz żadnych argumentów tylko postanowiłeś popieniaczyć. Czy się mylę?po.gr napisał:Na ile w ogóle można wygrać II instancje.
Robilee, bez obejrzenia akt, a zwłaszcza uzasadnienia wyroku, nie sposób cokolwiek orzec.Robilee napisał:W Twoim przypadku zapewne zerowe. O ile się zorientowałem z Twoich wpisów, to pełna racja jest po stronie powoda, Ty nie masz żadnych argumentów tylko postanowiłeś popieniaczyć. Czy się mylę?
Co prawda, to prawda.po.gr napisał:wynikało jasno Robi to malkontent.
Nie wiem jak to często jest, jednak w Twoim przypadku, pisałeś wyraźnie, że jest umowa cesji, więc nie ma najmniejszych wątpliwości, iż jesteś winien funduszowi dokładnie tyle, ile byłeś winien bankowi.po.gr napisał:to często jest tak że owszem pomiędzy dłużnikiem a bankiem wierzytelność jest Ale już pomiędzy dłużnikiem a funduszem niekoniecznie.
Wierzyciel wie, że nie oddałeś mu długu, Ty wiesz to samo. Normalne postępowanie w takim przypadku to oddanie długu. Brnięcie w proces, chociaż nie ma się racji, to pieniactwo.po.gr napisał:Popieniaczyc a co to za stwierdzenie.