Z
zielona-karolina
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
- Autor Autor
dostałam wiadomość mailowa z firmy BEst ale nie umiem jej odczytać bo jest ''zaszyfrowana'' w jakimś programie ZIp7...w komputerach tez jestem laikiem i siedzę już 2 dni nad nią i nie otworzyłam. Poprosilam Ich o PDF. W rozmowie telefonicznej dowiedziałam się tyle, że na spłatę tylko kapitału nie mogę liczyć a ''oferta'' spłaty 3800 jest już nie dostępna..bo była na tą chwilę..(?) Oferują mi jednk te -25%. Tyle jest chyba w mailu. Poza tym cały czas negocjator podkreslał że postepują zgodnie z prawem, że jest nakaz zapłaty i 'jak ja mogę nie spłacac jeszcze zadłużenia'. BArdzo dziękuję Wam ze powiedzieliście mi, że po drugiej stronie siedzi zwykły pracownik jako negocjator telefoniczny a windykacja to ''firma'' w której on jest zatrudniony. Taka świadomość w rozmowie jest na serio bardzo przydatna. Równiez przydatna była wiedza że firemka wykupiła to za 20-30% wartości, czyli max 400-600zł.. w miom przypadku.Zmienia to na prawdę świadomość Odnoszę wrażenie że trzeba chwili i dobrego momentu żeby ktoś sie ugiął po druiej stronie..Będę sie kontaktować w najbliższych dniach tak żeby ustalić konkrety, może propozycję ugody i na serio spłaty.. bo chciałabym coś w tym kierunku robić, żeby zamknać temat. Haśko90 to nie oceniona pomoc, serio, dziekuję