M
Małgosia232
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Dziękuję
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ringo43 napisał:Witam morze ktos morze mi powiedziec jak zwykly smiertelnik [robol] ma sie w tym wszystkim polapac. Poco jest zapis w polskim prawie o przedawnieniu dlugu. to jedna wielka sciema. Dzieki takiemu prawu prawnicy komornicy i bog wie kto jeszcze nabijaja sobie kabze. Co to jest Esad---hybryda nie osadzajaca a wyrokujaca. Jak czytalem na innych blogach Polska to eldorado dla windykacji i innych naciagaczy. Morze ci kturzy tak madrze pisza tu o coraz to nowych kruczkach prawnych sprubowali by uproscic to prawo aby karzdy normalny czlowiek mogl sam zalatwic swoje sprawy, i nie musial pakowac kupe kasy prawnikom itp. Jestem budowlancem i jeszcze w rzyciu nie zarobilem 50zl przez 15minut. Morze kturys z tych mondrali zatrudni mnie za 200zl na godzine. Pozdrawiam i czekam na propozycje.
Pomyśl logicznie kto tu kogo bardziej okrada, ten który upomina się o spłatę, czy ten który bierze kredyt i go nie spłaca.ringo43 napisał:Dlaczego pozwala sie dalej nas okradac
A poza słownikiem ortograficznym, to jaki jest właściwie problem?ringo43 napisał:Karzda pomoc w mojej sytuacji jest na wage zlota. Pozdrawiam Basia i Rysiek.
ringo43 napisał:Faktycznie budowlaniec nie ma co robić na tej stronie bo wyzwą go od nieuków i analfabetów. Umiem władać kielnia a nie klawiatura. Zgadzam się ze długi trzeba spłacać ale nie wszystkich na to stać. Nie takie bogacze jak ja tracą miliony i nie maja potem na chleb nie mówiąc o spłacie długów. Nie mam na leki dla Zony a dostaje dwa tygodnie na zapłatę 700zl [po naszej śmierci]. Dziękuję życzliwym i pozdrawiam wrogów. Ryszard.
Może jednak precyzyjniej ?ringo43 napisał:nakaz zsadu przyszedl bardzo dawno temu.
podaj daty,Kanas napisał:nakaz zsadu przyszedl bardzo dawno temu. Jest to ladne kilka lat temu.
w jaki sposób?Kanas napisał:To windykacja neka nas caly czas od kilku lat.
zależy jak zawiła oraz od obłożenia sądu,Kanas napisał:Chcial bym wiedziec ile kosztuje poprowadzenie takiej sprawy i jak dlugo to trwa.
i nie ma co się denerwować tylko wyłożyć karty na stół, myślę że na forum doradzą co z tym,ringo43 napisał:Serdecznie dziekoje za zainteresowanie i pomoc. A ci kturych interesuje moja pisownia a nie tresc niech spojrza na swoj wizerunek a potem w lustro---napewno nie zauwarza zadnej roznicy.