Ag_Maz
Moderator w spoczynku
- Odpowiedzi
- 33 942
Ciąg dalszy wątku: Przepustka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
oskarkowa12 napisał:Poprosiłam o podzielenie się doświadczeniem,bo może ktoś był w podobnej sytuacji i może napisać ile to u niego trwało.
NO to odpowiedziałem.oskarkowa12 napisał:Dzień Dobry!
Czy ktoś się orientuje ile to wszystko może trwać?
forg napisał:NO to odpowiedziałem.
DO tego wyraziłaś zdziwienie (tak to odebrałem), że minął już aż tydzień i jeszcze nikt nic nie dostał. To pozwoliłem sobie skomentować. Dlaczego skomentowałem? Bo miałem taką ochotę.
LenaMBa napisał:Dziś kierownictwo więzienia powiedziało, że weszła w życie ustawa, która pozwala o wnioskowanie o przepustki dopiero po odbyciu połowy kary.
oskarkowa12 napisał:Dzień Dobry!
Mam pytanko:czy ktoś czekał kiedyś na opinię z komendy,żeby po przepustkach 30 godzinnych otrzymać wielodniowe?Ile to trwało?U nas Policja na wywiadzie byłe tydzień temu i w zk jeszcze nic nie dostali.Czy ktoś się orientuje ile to wszystko może trwać?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Ma.weronika732 napisał:Witam! Mój mąż ma wyrok 22 miesiące odsiedziane ma 3 miesiące dostał przerwę w karze na pół roku wstawił się w terminie po przerwie czy ma szansę na przepustki? Z góry dziękuję za jaką kolwiek odpowiedź