Przepustka

• Autor wątku Autor wątku ASIA Ż
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Czy przed udzieleniem pierwszej przepustki ktoś "odwiedzi" nas w domu np.kurator?

agulec u mnie np nikogo nie było ale czytałam, że u innych tak

hmm umnie byl kurator sadowy to lepiej czy gorzej jak by go nie bylo??;)

To chyba Ty powinnaś wiedzieć lepiej co u Ciebie zastał - normalny dom czy melinę (to w dużym uproszczeniu oczywiście).

eh forg oczywiscie ze normalny dom ale chodzi mi o to czy to dobrze ze zk przyslal tego kuratora

A skąd ja mogę wiedzieć?? Jak kurator napisze negatywną opinię to chyba dla niego nie jest dobrze.
I dlaczego oczywistym jest, że normalny dom?
Jakoś nie słyszałem, by 100% przestępców pochodziło z "normalnych" rodzin i mieszkało w "normalnych" domach.

ale ja mam normalny dom i jeszcze ci powiem ze mam manie sprzatania wiec zawsze jest czysto :) i mam nadzieje ze wypisze pozytywne opinie :)

forg napisał:
Jakoś nie słyszałem, by 100% przestępców pochodziło z "normalnych" rodzin i mieszkało w "normalnych" domach.

Normalność rzecz względna. Dla Ciebie nie normalny dom? Dla nich jak najbardziej :-) Jeszcze niedawno palenie papierosów przez kobiety było nienormalne.

Abraham Harold Maslow w jednej ze swoich książek wybornie wyjaśnił pojęcie normalności.

Mając na uwadze oczywiście to, co wyartykułował autor powyższego wpisu użyłem pewnego dość istotnego znaku: " ".

JAK JEST Z PRZEPUSTKAMI NA MONTE,MÓJ MA GRUPĘ P2,CZY MOŻLIWA JEST PRZEPUSTKA NA ŚWIĘTA I KIEDY SIĘ O NIĄ STARAC?:help:

jest możliwa :) o ile osadzony ma już do nich prawo przede wszystkim:)

może chodzi o Wielkanoc ?:)

dziewoja napisał:
JAK JEST Z PRZEPUSTKAMI NA MONTE,MÓJ MA GRUPĘ P2, [...] I KIEDY SIĘ O NIĄ STARAC?:help:

Cały czas, podczas pobytu w jednostce penitencjarnej.

Jak ma wyrok 9 miesięcy,to po 2,5,tak,a za co są przyznawane nagrody?i jeszcze jedno,on po 2 tygodniach nie dostał jeszcze grupy,ile to może jeszcze trwac?

raz piszesz ,że ma grupę P2 a za chwilę ,że nie dostał grupy...zdecyduj się...

Na wizycie u dyrektora,dowiedziałam się,że będzie mu przyznana p2,ale do tej pory nie ma jeszcze grupy.

no to i tak go przeniosa z tego monte skoro dostal p2

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót