S
smutna30
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
dzieki za odpowiedzi.kurcze juz nie wiem co mam robic tak bardzo tesknie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
smutna30 napisał:teraz przeniesli go w nagrode na P3
smutna30 napisał:chodzi o to ze tamta opinie co miał to było w innym miescie a ja mieszkam gdzie indziej.i czy moze na to wpływ ze sasiedzi go nie znaja tu gdzie ja mieszkam.i jesli nie w nagrode to czemu go przeniesli z P2 na P3
smutna30 napisał:To myslisz ze nie musiał by wczeniej mieszkac u mnie zeby kurator zrobił u mnie opinie
mama.stasia napisał:czy mogę i ja?
olkcia napisał:Czy jest jakakolwiek możliwość, że wychowawca nie przychyli się do wydania przepustki z racji swojego "widzi mi się"?
olkcia napisał:Czy mogę wnioskować o zmianę wychowawcy dla osadzonego? Pozdrawiam
olkcia napisał:A jednak... Uzasadnieniem na odmowę było :"Nie wiem." To usłyszał od pani wychowawczyni na pytanie jaki jest powód.
Miałam tak zrobić, ale jednak postanowiłam "zaryzykować" napisaniem. Przeczytanie 226 stron by mi troche zajęło a jednak znalazł się ktoś tak miły i sympatyczny, który zechciał odpowiedzieć na mój wątek być może powtarzając się. Mam nadzieję Kasiu, iż nie przeszkadzam Ci pisząc....kasiu napisał:Może przeczytaj dokładniej temat to będziesz pewna..